Jouko Piipponen
08:10 - 26.01.2020 / tv-sarjat / Findance
Ruutu ja Nelonen tänään: komediasarja Keihäsmatkat alkaa - mukana mm. Janne Kataja ja Aku Hirviniemi

Uusi kotimainen komediasarja Keihäsmatkat alkaa tänään.

Jakso on nyt katsottavissa Ruutu+-palvelussa ja ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella klo 20.00. Uusi jakso on katsottavissa Ruutu+:ssa aina sunnuntaisin.

Keihäsmatkat on tositapahtumien innoittama fiktiivinen draamakomedia suomalaisen seuramatkailun värikkäistä vuosista kultaisella 70-luvulla. Vauhdikkaan ja ajankuvaa peilaavan sarjan trailerilla nähdään miltä näytti, kun suomalaiset lähtivät ensimmäistä kertaa etelänlomalle.

Näyttävään chinchilla-turkkiin pukeutunut reissuisäntä Kalevi Keihänen (Janne Kataja) pitää matkaseurueen tunnelmaa yllä ja loman aikana niin miehet kuin naisetkin antautuvat paikallisten houkutusten vieteltäviksi. Kihniön kipakkaa nautitaan Keihäsmatkoilla lentokoneen noususta laskeutumiseen. Pohjolan kansan ensimmäisillä ulkomaanmatkoilla ei voitu kokonaan välttyä kulttuurishokeilta.

Janne Katajan lisäksi sarjan päärooleissa nähdään mm. Aku Hirviniemi (stuertti Tapio), Jenni Banerjee (lentoemäntä Armi), Hannele Lauri (paikallisopas Sirkka), Bianca Bradey (prostituoitu Juanita) sekä Janne Katajan pikkusisko Janika Terho lentoemännän roolissa. Kapuloita Keihäsen matkailuyrityksen rattaisiin laittaa Finnairin pääjohtajaa esittävä Taisto Oksanen sekä hänen tarmokasta sihteeriään esittävä Niina Lahtinen.

Katso Keihäsmatkat-traileri alla:

Tilaa matkasi Tallinnaan helposti netin kautta Eckerö Linelta!