Universal Pictures
22:10 - 22.01.2020 / elokuvat / Findance
Netflix nyt: Jurassic World: Kaatunut valtakunta tähtinään Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Netflix on lisännnyt kesäkuussa 2018 valkokankaille saapuneen Jurassic World: Kaatunut valtakunta -elokuvan valikoimaansa.

J.A. Bayonan ohjaaman toimintaseikkailun tähtiä ovat mm. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Toby Jones ja Jeff Goldblum, joka palaa 90-luvun alkuperäiselokuvasta tuttuun Ian Malcolmin rooliin.

On kulunut neljä vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa.

Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen ja Claire aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta. Owen halua löytää Bluen, raptorilaumansa johtajan, joka on kadonnut saaren uumeniin. Claire taas on löytänyt kutsumuksensa näiden olentojen pelastamisesta. Kun retkikunta saapuu saarelle ja tulivuori alkaa sylkeä laavaa, paljastuu salaliitto, joka saattaa viedä koko planeettamme esihistorialliseen mittaluokkaan nousevan tuhon partaalle.

Katso Jurassic World: Kaatunut valtakunta -suomitraileri alta:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!