Alamy / AOP
08:10 - 20.01.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 4 / 2020 - mm. October Faction, Ei piilopaikkaa ja The Ghost Bride starttaavat

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat uutuudet:

21.1.

Fortune Feimster: Sweet & Salty (standup)

Näyttelijä, koomikko ja käsikirjoittaja Fortune Feimster vitsailee lavalla mm. eteläisistä juuristaan, seksuaalisista heräämisistä ja urasta showbisneksen parissa.

Jurassic World: Kaatunut valtakunta (seikkailuelokuva)

Tutkija Owen Grady ja liikenainen Claire Dearing kiirehtivät pelastamaan dinosauruksia purkautuvan tulivuoren alta.

Sanabileet (animaatiosarja - uusi tuotantokausi)

Tässä ovat ihastuttavat eläinvauvelit Bailey, Franny, Kip ja Lulu. He pyytävät sinut kaverikseen auttamaan ja yhdessä oppimaan!

Hiusverkko.fi - taistelu upeiden hiuksien puolesta voi alkaa!
Tilaa ammattilaisten hiustenhoitotuotteet nyt!

22.1.

Fury (sotaelokuva)

Kokematon tulokas joutuu sodan kauhuihin kokeneen yhdysvaltalaisen panssarivaunumiehistön mukana raa'assa taistelussa toisen maailmansodan kalkkiviivoilla. Brad Pitt tähdittää.

Pandemia (dokumenttisarja)

Dokumenttisarja esittelee influenssan vastaisen taistelun johtohenkilöitä ja heidän toimenpiteitään seuraavan pandemian estämiseksi.

Petteri Kaniini (koko perheen elokuva)

Näyteltyä elokuvaa ja CGI-animaatiota yhdistävässä elokuvassa kuriton Petteri Kaniini saa kovan vastuksen taistelussaan Tuomas Vänskän kasvimaan vihanneksista.

23.1.

Alex Fernández: Maailman paras koomikko (standup)

Koomikko Alex Fernández esittää tuttuja tarinoita elämästään, mutta tällä kertaa hän sukeltaa hieman syvemmälle kertomalla herkän jutun yhdestä sisaruksestaan.

Lentokonetila (romanttinen komedia)

Somevaikuttaja Ana romuttaa autonsa puhuessaan puhelimeen, joten hänet lähetetään kärttyisän isoisänsä maatilalle digivieroitukseen.

October Faction (fantasiasarja)

Perhedraama käy konkreettisesti hirviömäiseksi, kun vanhemmat jahtaavat yliluonnollisia olentoja ja perheen kaksosetkin piilottelevat omia omituisia salaisuuksiaan.

Saint Seiya: Knights of the Zodiac (animesarja - uusi tuotantokausi)

Seiya ja Zodiac-ritarit nousevat jälleen suojelemaan uudelleensyntynyttä Athena-jumalatarta, mutta synkkä ennustus varjostaa heitä kaikkia.

The Ghost Bride (fantasiasarja)

Li Lan päätyy haamuksi 1890-luvun Malakassa ja joutuu keskelle mysteeriä, joka liittyy rikkaan perheen pahansuopaan kuolleeseen poikaan.

Die Ontwaking (eteläafrikkalainen rikostrilleri)

Kokematon murhatutkija päätyy mukaan sarjamurhaajan epätoivoiseen etsintään. Rikollisella on erittäin voimakas mieltymys nuorten naisten ihoon.

24.1.

A Sun (taiwanilainen draamaelokuva)

Perhe yrittää selviytyä surullisen tapahtumaketjun jälkimainingeissa, kun se nuoremman pojan vangitsemisen jälkeen kokee toisen, vielä järkyttävämmän tragedian.

Ei piilopaikkaa (meksikolainen rikossarja)

Sairaanhoitaja pakenee tyttärensä kanssa Meksikosta aviomiehensä huumebisnesten vuoksi. Uusista henkilöllisyyksistä huolimatta vaara kuitenkin vaanii Madridissa.

Goop lab – Gwyneth Paltrow (lifestyle-sarja)

Uteliaisuus ja maalaisjärki ohjenuorinaan Gwyneth tutustuu goop-tiiminsä kanssa tajunnan laajentamiseen, energiahoitoihin ja muihin haastaviin hyvinvointiaiheisiin.

Ottomaanien nousu (historiallinen sarja)

Ottomaanien sulttaani Mehmed II aloittaa sotatoimet vallatakseen Bysantin pääkaupungin Konstantinopolin ja muovaa näin historian kulkua vuosisadoiksi eteenpäin.

Sabrina: Pimeällä puolella (kauhusarja - uusi tuotantokausi)

Sabrina on puoliksi ihminen ja puoliksi noita. Taikuus ja kepposet kohtaavat, kun hän navigoi kuolevaisen teinimaailman ja hänen sukunsa perinnön, Yön kirkon, välillä.

25.1.

Chocolate (korealainen draamasarja)

Merkitykselliset ateriat tuovat lääkärin ja kokin yhteen menneisyydessä ja nykyisyydessä. Heidän polkunsa kohtaavat uudelleen, kun he aloittavat työnsä saatto-osastolla.

Kesä -92 (tanskalainen elokuva)

Kohtalon oikku siivittää Tanskan futismaajoukkueen EM-kisojen loppuotteluun, ja valmentajalla on kova työ leipoa heikosti valmistautuneesta joukkueesta finaalikelpoinen.

What We Become (tanskalainen kauhuelokuva)

Tavallisen tanskalaisperheen idyllinen kesä muuttuu painajaiseksi, kun vailla hoitokeinoa oleva virus pyyhkäisee kaupungin läpi ja muuttaa kuolleet zombeiksi.

Tilaa matkasi Tallinnaan helposti netin kautta Eckerö Linelta!