Viacom
16:10 - 08.01.2020 / tv-sarjat / Findance
Paramount Network Suomi tänään: uudet Yellowstone -jaksot alkavat - Kevin Costner, Luke Grimes ja Wes Bentley tähdittävät

Yellowstone-sarjan toinen tuotantokausi starttaa televisiokanava Paramount Networkilla tänään klo 21.00. Sarjan uudet jaksot ovat nähtävillä myös suoratoistopalvelu Paramount+:ssa.

Yellowstonen toisella tuotantokaudella John Dutton (Kevin Costner) perheineen jatkaa kamppailuaan suojellakseen karjatilaansa intiaanireservaatilta ja rakennuttajilta. Kymmenosaisella toisella tuotantokaudella uudet viholliset, poliittiset pyrkimykset ja perhesalaisuudet uhkaavat perheen ja karjatilan tulevaisuutta.

Modernin westernin pääosissa nähdään Costnerin lisäksi Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes ja Cole Hauser. Lisää draamaa toiseen kauteen tuo muun muassa kasinomoguli Malcolm Beck, jota näyttelee Täydellisistä naisista ja Pukumiehistä tuttu Neal McDonough.

Paramount Network on maksuton tv-kanava, joka on näkynyt lokakuusta alkaen entisellä Music Televisionin kanavapaikalla. Paramount+ on puolestaan Viacomin suoratoistopalvelu, joka lanseerattiin Suomessa maaliskuussa 2019.

Katso kakkoskauden traileri alla: