Alamy / AOP
20:10 - 07.01.2020 / pelit / Findance
PlayStation 4 -peliuutuudet viikolla 2 / 2020

PlayStation Store tarjoaa tällä viikolla ostettavaksi seuraavat PlayStation 4 -peliuutuudet:

6.1. Undead Horde

Olet nekromantikko - kuolleiden herättäjä. Undead Horde on nekromantinen toimintapeli, jossa on elementtejä rooli-, strategia- ja hack'n'slash -peleistä. Nosta miltei mikä tahansa vihollinen kuolleista ja kasvata kymmenien epäkuolleiden armeija. Nouse johtoon ja lähetä epäkuollut sotakoneesi eläviä vastaan. Varusta nekromantikkosi loputtomalla määrällä esineitä ja johdata armeijasi lopulliseen voittoon!

7.1. GOT7 Love Loop VR

GOT7 on JYP Entertainmentin muodostama monikansallinen ryhmä. Dance Practice Version antaa sinulle kokemuksen, jossa sinut kutsutaan tanssistudioon. Zero Distance -versiossa voit nauttia GOT7-jäsenistä laulavan sinulle hyvin lähellä.

7.1. Link-a-Pix Deluxe

Link-a-Pix on vihjeitä yhdistävä palapeli, jossa jokaisessa ruudukossa on kuva piilotettu sisälle. Tavoitteena on paljastaa kuva maalaamalla polut linkittääksesi vihjeitä, joilla on sama väri ja luku. Numero osoittaa niiden yhdistävän linjan pituuden.

8.1. IN-VERT

This is a short hardcore enthralling puzzle-platform game about a lonely robot, which tries to find his master. To go all the way you'll have to look for the master in two dimensions at the same time. Parallel world module will help to overcome any obstacles!

9.1. AO Tennis 2

AO Tennis 2 on ainoa tenniskokemus, jonka peliyhteisö on suunnitellut itselleen. Voit luoda omia pelaajia, stadioneita ja legendaarisia otteluita. Uratilassa voit osallistua kilpailuihin päästäksesi tennismaailman huipulle.

9.1. Arcade Archives Penguin - Kun Wars

9.1. Space Ribbon - Slipstream to the Extreme

10.1. Tokyo Dark Remembrance

artikkelin avainsanat:
PlayStation 4 PlayStation Store PS4