Alamy / AOP
09:10 - 23.12.2019 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 52: Matkalla avaruuteen, You ja Knightfall jatkuvat - uusi Fast & Furious -sarja alkaa

Netflix tarjoaa jouluviikollakin paljon uutta. Luvassa on mm. uudet tuotantokaudet sarjoista Matkalla avaruuteen, You ja Knightfall.

Lisäksi tiedossa on suositun elokuvasarjan koko perheen animaatiosarjaksi muuttava Fast & Furious: Autoagentit.

Alla lista viikon Netflix-uutuuksista:

24.12.

Carole & Tuesday (anime)

Osa-aikainen Carole tapaa rikkaan Tuesdayn. Kumpikin tajuaa löytävänsä sopivan yhteistyökumppanin musiikkia varten. Yhdessä he saattavat ehkä onnistua.

John Mulaney ja pikkujengi (koko perheen komedia)

John Mulaney, lapset ja erikoisvieraat käsittelevät eksistentiaalisia aiheita tarttuvien laulujen ja hauskojen sketsien avulla nostalgisessa viihdeohjelmassa.

Matkalla avaruuteen (scifi-sarja - toinen tuotantokausi)

Vieraalle planeetalle haaksirikkoutunut Robinsonin perhe tekee kaikkensa selviytyäkseen ja päästäkseen pakoon, mutta vaara vaanii kaikkialla.

Pedron toinen mahdollisuus (meksikolainen musikaalielokuva)

Maineikas näyttelijä-laulaja Pedro Infante lähetetään takaisin maan päälle imitaattorin ruumiissa, jotta hän karistaisi naistenmiehen tapansa ja ansaitsisi taivaspaikan.

Terrace House: Tokyo 2019-2020 (reality-sarja)

Kuusi ventovierasta muuttaa yhteen Tokiossa ja etsii rakkautta saman katon alla asuen. Käsikirjoitusta ei ole, joten jatko on täysin heistä kiinni.

25.12.

Dolly Parton: Here I Am (dokumentti)

Dokumentissa Dolly Parton vie katsojan koskettavalle musiikkimatkalle tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja paikkoihin ikonisen uransa varrelta.

26.12.

Fast & Furious: Autoagentit (animaatiosarja)

Hallituksen virasto värvää teinikuski Tony Toretton ja tämän jännitystä kaipaavat kaverit soluttautumaan vakoojiksi laittomaan katukisarinkiin.

Knightfall (historiallinen draamasarja)

Ristiretkien epäonnistumisesta on 15 vuotta. Vanha ritari nousee järjestönsä Pariisin temppelin mestariksi ja saa selville järkyttävän salaisuuden.

Kohtalon liekit (epookkielokuva)

Tositapahtumiin pohjautuvassa sarjassa petokset, huijaukset ja rakkauselämän sotkut mullistavat kolmen naisen elämän tuhoisan tulipalon jälkeen Pariisissa 1897.

Sovellus (italialainen scifi-elokuva)

Näyttelijä ja teollisuussuvun perijä Nick on Roomassa kuvaamassa elokuvaansa. Siellä hän innostuu deittisovelluksesta, joka ajaa hänet itsetuhoiseen syöksykierteeseen.

You (psykologinen trillerisarja - uusi tuotantokausi)

Vaarallisen hurmaavalla nuorella miehellä on pakkomielteenään ihmisiä, ja hän aikoo päästä näiden elämään keinolla millä hyvänsä.

27.12.

El Pepe: Uskomaton elämä (dokumentti)

Intiimissä dokumentissa Uruguayn entinen presidentti José "Pepe" Mujica puhuu ihanteistaan, tulevaisuudestaan sekä vankilassa oppimistaan asioista.

Kevin Hart -kiertuedokumentti: Don’t F**k This Up (dokumentti)

Koomikko ja elokuvatähti Kevin Hartin ura ja elämä ovat kokeneet myllerryksiä. Hän avautuu omista läpimurroistaan, kriiseistään ja maineen tuomasta taakasta.

The Gift (turkkilainen mysteerisarja)

Istanbulilainen taidemaalari lähtee etsimään itseään ja saa selville Anatoliassa sijaitsevien kaivausten salaisuuksia, jotka ovat yhteydessä hänen omaan menneisyyteensä.

28.12.

Hot Gimmick: Girl Meets Boy (japanilainen draamaelokuva)

Hiljaisen teinitytön elämä järkkyy, kun hänen on pakko suostua ylimielisen naapurinpojan orjaksi. Poika rakastaa häntä, mutta heillä on paljon opittavaa luottamuksesta.

29.12.

Dan Dream (komedia)

Kunnianhimoinen yrittäjä värvää tohelon kaverinsa kehittämään maailman ensimmäistä sähköautoa, mutta muutto maalle jarruttaa hankkeen toteutumista.

Proud Mary (toimintatrilleri)

Omantunnontuskista kärsivä ammattitappaja yrittää suojella orpopoikaa ja synnyttää katkeran mafiasodan. Pian hänellä on vastassaan suuria uhkia joka ilmansuunnasta.

Saamelaisveri (draama)

Älykäs, sisäoppilaitoksessa opiskeleva teinityttö hylkää uteliaisuuden ja rasismin ajamana saamelaisjuurensa sulautuakseen ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

Netflix lisäsi hiljattain 39 elokuvaa - katso lista täällä.

artikkelin avainsanat:
Netflix