MTV Oy
16:10 - 19.12.2019 / tv-sarjat / Findance
Uusi kotimainen komediasarja Rehtori nähdään MTV3-kanavalla 18.1. alkaen - Putous-tähtiä mukana

Kotimainen komediasarja Rehtori nähdään lauantaista 18.1. alkaen MTV3-kanavalla.

Koulumaailmaan sijoittuvan sarjan pääosissa loistavat Putouksesta tutut Terhi Suorlahti ja Mikko Penttilä sekä Sara Paasikoski, Elmer Bäck, Pia Andersson, Lotta Lindroos, Mikko Roiha, Anna-Maija Valonen ja Kaarina Hazard. Käsikirjoituksesta vastaavat Anna Brotkin ja Paula Korva, joka on myös ohjannut sarjan.

Rehtori-sarjan huumori syntyy samaistuttavista hahmoista sekä oivaltavasti hyödynnetystä mockumentary-tyylistä. Sarjassa nähdään miten epätoivoisiin yrityksiin ihminen voi sortua yrittäessään säilyttää kasvonsa ja kalastellessaan muiden suosiota. Lopputulos on hervotonta komediaa, joka pistää ajattelemaan opettajainhuoneita ja ylipäänsä työyhteisöjä uusin silmin. Sarjan matkassa päästään kaikilta työpaikoilta tuttuihin tilanteisiin aina palautepalavereista pikkujouluihin.

Rehtorin käsikirjoituksesta vastaavat Anna Brotkin (Aikuiset, Jättekiva, Modernit miehet) ja Paula Korva (YleLeaks, Saturday Night Live, Putous, Konttori Suomi), joka myös vastaa ohjauksesta. Rehtorin on tuottanut Yellow Film & TV.