SOK Mediapalvelu
12:10 - 14.12.2019 / viihde / Findance
Juuri nyt: Hihna 247-lähetys alkoi taas

Hihna247-livelähetys on jälleen alkanut. Lähetys alkoi Prisman Facebook-sivuilla klo 12 ja päättyy klo 20.00.

Kuudennen kerran järjestettävän jouluhihnan näyttämönä on Vantaalla kauppakeskus Jumbossa sijaitsevan Prisman kassahihna numero 4.

Kassa, jossa Jouluhihnaa kuvataan, on selkeästi merkitty. Näin lähetykseen päätyvät vain halukkaiden ostokset.

Tänä jouluna Hihnalla asioivat voivat samalla ryhtyä joulupukeiksi ja lahjoittaa Hope ry:n kautta lahjan lahjaksi vähävaraisille perheille. Joululahjat voi ojentaa henkilökohtaisesti joulupukille tai tontulle Prisma Jumbon joulupajassa. Hope ry toimittaa lahjat perheille jouluaatoksi. Lahjoitusten lukumäärää seurataan reaaliaikaisesti livelähetyksessä ja #lahjalahjaksi hashtag saattaa tulla tutuksi lauantaina. Lahja lahjaksi -lahjoja voi hankkia myös prisma.fi-verkkokaupasta.

- Nyt lauantaina Hihna247 käyttää voimansa tärkeän asian puolesta ja järjestää yhdessä Hope ry:n kanssa joululahjakeräyksen suomalaisille vähävaraisille perheille. Tällaista reaaliaikaista hyväntekeväisyyslähetystä somessa ei ole Suomessa aikaisemmin nähty, sanoo Prisma Jumbon johtaja Merja Piispanen.

- Saamme varmasti kerättyä yhteistyössä ennätysmäärän jouluiloa mahdollisimman monelle tarvitsevalle lapselle ja nuorelle. Olemme iloisia siitä, että suosittua ilmiötä hyödynnetään näin hyvän joulumielen antamiseen, uskoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

artikkelin avainsanat:
Hihna247 joulu Jouluhihna Prisma