SOK Mediapalvelu
14:10 - 10.12.2019 / viihde / Findance
Hihna247 tulee taas ja nyt Vantaalta - Prisma ja Hope ry yhteistyössä
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Sadat tuhannet suomalaiset seuraavat jälleen Hihna247-livelähetystä ensi lauantaina.

Prisman kassahihnan joululahja- ja ruokaostosten kulkue viihdyttää ihmiset jälleen kohti joulunviettoa lauantaina 14.12. klo 12-20. Lähetys nähdään tuttuun tapaan Prisman Facebook-sivulla. Kuudennen kerran järjestettävän jouluhihnan näyttämönä on Vantaalla kauppakeskus Jumbossa sijaitsevan Prisman kassahihna numero 4.

Tänä jouluna Hihnalla asioivat voivat samalla ryhtyä joulupukeiksi ja lahjoittaa Hope ry:n kautta lahjan lahjaksi vähävaraisille perheille. Joululahjat voi ojentaa henkilökohtaisesti joulupukille tai tontulle Prisma Jumbon joulupajassa. Hope ry toimittaa lahjat perheille jouluaatoksi. Lahjoitusten lukumäärää seurataan reaaliaikaisesti livelähetyksessä ja #lahjalahjaksi hashtag saattaa tulla tutuksi lauantaina. Lahja lahjaksi -lahjoja voi hankkia myös prisma.fi-verkkokaupasta.

- Nyt lauantaina Hihna247 käyttää voimansa tärkeän asian puolesta ja järjestää yhdessä Hope ry:n kanssa joululahjakeräyksen suomalaisille vähävaraisille perheille. Tällaista reaaliaikaista hyväntekeväisyyslähetystä somessa ei ole Suomessa aikaisemmin nähty, sanoo Prisma Jumbon johtaja Merja Piispanen.

- Saamme varmasti kerättyä yhteistyössä ennätysmäärän jouluiloa mahdollisimman monelle tarvitsevalle lapselle ja nuorelle. Olemme iloisia siitä, että suosittua ilmiötä hyödynnetään näin hyvän joulumielen antamiseen, uskoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Hope ry ja Prisma.fi toteuttavat verkkokauppayhteistyötä jo kolmatta kertaa joulun alla.

- Hihna247:n kulttistatusta on haastettu viime viikkoina useilla Ovilive-lähetyksillä. Emme ole huolissamme. Hihna-ilmiön ympärille on syntynyt sitoutunut hihnaheimo. Siinä yhdistyy yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunne. Hihna on viihdettä, joillekin jopa taidetta. Innoittipa hihnailmiö Antti Tuiskuakin laulamaan Vain Elämää -jouluhitissään ”Tääl pyörii joku 24/7 liukuhihnalive”, kertoo Juha-Matti Levo S-ryhmän vähittäiskaupan viestinnästä.

Kassa, jossa Jouluhihnaa kuvataan, on selkeästi merkitty. Näin lähetykseen päätyvät vain halukkaiden ostokset.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
Hihna247 Hope ry joulu Jouluhihna Prisma
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!