Alamy / AOP
18:10 - 08.12.2019 / maailmalta / Markku Leppilampi
Manipuloivasta naisesta kilpailu ajoi miesehdokkaat kaksintaisteluun - karmea lopputulos

Oddity Central kertoo [lähde] tragediaan päättyneestä kolmiodraamasta Britanniassa.

35-vuotias kolmen lapsi äiti - väitetysti luonteeltaan manipuloiva ja kontrolloiva - Asta Juskauskiene joutui syytettyjen penkille. Kaikki sai alkunsa kahden miehen kiinnostuksesta naiseen. Tämä johti tragediaan, jossa kuoli yksi mies.

Naisen entinen 42-vuotias aviomies Giedruis Juskauskas ei ollut päässyt irti naisesta, vaan hän koki hänet edelleen omakseen. Raportoidusti heillä myös oli edelleen intiimi suhde avioeron jälkeenkin. He olivat niin ikään lähes koko ajan saman katon alla. Naisella oli kuitenkin jo uusia kiinnostuksen kohteita.

Juskauskiene tapasi netissä 35-vuotiaan tukholmalaisen ex-vangin, jonka kanssa hän ehti jo naimisiinkin. Mies kuitenkin karkoitettiin Britanniasta tämän pyrittyä maahan. Tämän jälkeen nainen vaihtoi 25-vuotiaaseen toiseen ex-vankiin, 35-vuotiaan tuttavaan Mantas Kvedarakseen. Nainen matkusti Tukholmaan tapaamaan Kvedarasta, jonka piti myöhemmin lentää Lontooseen naisen luokse.

Sekä 42-vuotias ex-aviomies että 25-vuotias uusi tuttavuus kokivat naisen omakseen. Syyttäjän mukaan he päätyivätkin sopimaan kaksintaistelun naisen huomiosta muutama päivä sen jälkeen, kun 25-vuotias oli saapunut Tukholmasta Lontooseen.

Syyttäjän mielestä kaksintaistelun synnyssä ja lopputuloksessa oli myös naisen syytä. Nainen oli ainakin tiettävästi pyytänyt 25-vuotiasta käyttämään "kovaa väkivaltaa" ex-aviomiestään kohtaan. Tämä kuunteli ja puukotti 42-vuotiasta 35 kertaa.

25-vuotias pidätettiin. Nainen tiettävästi tuhosi valikoiden tekstiviestejä puhelimestaan ja valehteli useita kertoja kuulusteluissa. Hänkin joutui kuitenkin syytettyjen penkille. Oikeudenkäynti on vielä kesken.

Alla naisen pidätyskuva.

artikkelin avainsanat:
rikos