Image Source / AOP
11:10 - 05.12.2019 / maailmalta / Markku Leppilampi
Kovapalkkaisen työn puijannut huijarinainen sai rangaistuksen - oli LinkedIn-palvelussa kuin Kate Upton

CNN kertoo [lähde] australialaisen naisen epärehellisyydestä.

46-vuotias Veronica Hilda Theriault tuomittiin tiistaina petoksesta ja virka-aseman väärinkäytöstä. Syynä oli vuoden 2017 tapahtumat.

Theriault haki tuolloin tiedotuspäällikön virkaa valtiolta. Hän saikin 167 000 euroa vuodessa maksavan työpaikan - myöhemmin kuitenkin selvisi, että hän oli valehdellut ansioluettelossaan. Theriault valehteli sekä koulutuksestaan että aikaisemmista työpaikoistaan.

Hän oli myös antanut työnantajalle omistamansa puhelinnumeron, jotta pystyi esittämään entistä kuviteltua työnantajaansa. Näin hän sai suositeltua itseään. Joskus aiemmin nainen oli myös käyttänyt LinkedIn-palvelussa oman kuvansa sijaan supermalli Kate Uptonin kuvaa.

Töissä hän ehti olla yli kuukauden. Tuona aikana hän palkkasi veljensä töihin, vaikka hänellä ei ollut tehtävän vaatimaa pätevyyttä.

Nainen joutuu olemaan vankilassa ainakin vuoden. Kokonaistuomio oli 25 kuukautta vankeutta. Kiinni hän jäi saatuaan piakkoin töiden alkamisen jälkeen mielenterveysongelmia - tämä herätti työnantajan epäilykset.

Oikeusprosessin aikana selvisi, että hän oli valehdellut ansioluettelossaan aiemminkin ja saanut kaksi työpaikkaa sen ansiosta.

artikkelin avainsanat:
Kate Upton rikos