Alamy / AOP
16:10 - 02.12.2019 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat - joulukuu 2019

Viaplay ottaa valikoimaansa joulukuussa seuraavat elokuvat:

5.12. White Boy Rick

Eletään Detroitin 1980-luvun crack-epidemian pahimpia vuosia. Tämä tositarina kertoo isästä ja hänen teinipojastaan, josta tulee sekä huumekuningas että FBI-ilmiantaja ennen täysi-ikäistymistään.

6.12. Ferdinand

Ferdinand on animaatiokomedia suurella sydämellä varustetusta jättikokoisesta härästä. Lajinsa muista edustajista poiketen Ferdinand viihtyy niityllä, puun varjossa kukkia nuuhkien. Virheellisesti häntä kuitenkin luullaan vaaralliseksi hirviöksi, jonka seurauksena hänet kuljetetaan pois kotoa. Ferdinand haluaa kovasti palata takaisin perheensä luo, joten hän lähtee seikkailuun omalaatuisen ystäväjoukkonsa kanssa. Matkalla Ferdinand todistaa, ettei härkää voi tuomita pelkän ulkokuoren perusteella. Elokuvan on ohjannut Carlos Saldanha.

10.12. Welcome to Marwen

Mark Hogencamp menetti muistinsa, kun hän joutui viiden ihmisen pahoinpitelemäksi. Kasatakseen elämänsä palasia takaisin kuntoon, Mark alkaa koota pienoismalleilla kylää, jossa hän voi olla sankari.

12.12. Escape Room

13.12. Avengers: Endgame

Avengers: Endgame on Anthony ja Joe Russon ohjaama kauan odotettu Avengers: Infinity War -elokuvan jatko-osa, ja Avengers-elokuvasarjan päätösosa. Elokuva sijoittuu antisankari Thanosin Infinity War -elokuvassa aiheuttaman joukkotuhon jälkilöylyihin. Puolet maapallon väestöstä on kadonnut, eivätkä sankaritkaan ole enää täydessä iskussaan. Elossa olevat Kostajat; Ironman, Thor, Captain America, Black Widow, Hulk ja Hawkeye kutsuvat yhteen muut jäljellä olevat sankarit ja yrittävät sitten kuumeisesti keksiä keinon Thanosin tuhoamiseksi.

18.12. Then Came You

Tarina kuolemansairaasta teinistä Skyesta ja luulosairaasta Calvinista. Calvin auttaa Skyeta toteuttamaan omintakeisia haaveitaan asioista, joita hän haluaa tehdä vielä ennen kuolemaansa.

19.12. A Dog's Way Home

Bella on koira, joka joutuu eroon rakkaasta omistajastaan. Hän lähtee valtavan pitkälle matkalle läpi Coloradon luonnon löytääkseen tiensä takaisin kotiin.

24.12. Fighting With my Family

Tiiviisti yhtä pitävään, painia harrastavaan brittiperheeseen syntynyt Paige ja hänen veljensä Zak ovat hurmiossa saadessaan ainutlaatuisen mahdollisuuden karsia WWE-sarjaan.

25.12. Ben is back

Ben palaa yllättäen kotiin jouluaattoaamuna. Vaikka hänen äitinsä Holly on helpottunut ja riemuissaan, tietää hän Benillä olevan ongelmia, jotka vaikuttavat koko perheeseen.

27.12. Aladdin

Guy Ritchien ohjaama romanttinen fantasiamusikaali sai ensi-iltansa toukokuussa 2019. Se on näytelty versio Disneyn vuoden 1992 samannimisestä animaatiosta. Energisen live action -version pääosissa nähdään karismaattinen Aladdin (Mena Massoud), rohkea ja määrätietoinen prinsessa Jasmine (Naomi Scott) sekä Will Smithin näyttelemä Henki, joka voi avata heille ovet tulevaisuuteen.

30.12. Escape Plan 3: The Extractors

artikkelin avainsanat:
Viaplay