Joanna Tzortzis
08:10 - 02.12.2019 / musiikki / Findance
PastoriPike julkaisi oman version Hoosianna-virrestä - "Onneksi tiimin kannustamana otin haasteen vastaan"

Rap-artisti PastoriPike on julkaissut uuden singlen, joka on artistin oma versio rakastetusta virrestä Hoosianna. Kappale on toteutettu yhteistyössä Jouluradion kanssa.

– Kun multa kysyttiin, olisinko kiinnostunut tekemään oman versioni Hoosiannasta, epäröin hetken. Kyse on niin isosta ja hienosta laulusta, jolla on myös mulle paljon tunnearvoa. Onneksi tiimin kannustamana otin haasteen vastaan. Tänään kun kuuntelen meidän versiota en vois olla onnellisempi, et lähdin tähän projektiin mukaan, PastoriPike kertoo.

Kongolaissyntyinen PastoriPike, oikealta nimeltään Pierlin Mpaka Makambu aloitti räppäämisen 10 vuotta sitten. Vuonna 2016 alkoi yhteistyö Tasoi Recordsin kanssa ja Pike siirtyi samalla soolouralle. Artistin tunnetuimpiin hitteihin kuuluva Aito G on streamannut kultaa. Viime kesäkuussa artisti julkaisi toisen EP:nsä AFROGOLD, jolta julkaistu single Itketään ja nauretaan viihtyi Spotifyn Top50-listalla useamman viikon. Artisti kuvailee itseään visionääriksi ja on tunnettu myös Hullutyyli-vaatemallistostaan. Lisäksi Pike on useasti ottanut kantaa ja työskennellyt koulukiusaamista vastaan.

PastoriPike esiintyy Jouluradion Hoosianna-päivässä 1.12. kello 15 kauppakeskus REDIssä sekä Töölön kirkon Pop-messussa klo 17. Mitro Boahenen ohjaama musiikkivideo julkaistaan 4.12. klo 10:00. Johanneksen kirkossa kuvattu video saa ensinäyttönsä sunnuntaina REDIssä Piken esiintymisen jälkeen.

Kuuntele Hoosianna Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
PastoriPike Universal Music