MTV Oy
12:10 - 22.11.2019 / tv-sarjat / Findance
Ulla Taalasmaa saa oman sarjan - uusi Salatut elämät -spinoff Ullalla on asiaa

Salatut elämät -sarjan ystävät saavat katsottavaa myös joulukuussa - luvassa on uusi Salkkarit-spinoff Ullalla on asiaa.

Viisiosaisessa Ullalla on asiaa -sarjassa ääneen päästetään Pihlajakadun kaikkitietävä ikoni: rakastettu Ulla Taalasmaa.

Sarja on katsottavissa mtv-palvelussa 19. joulukuuta alkaen.

Ullalla on asiaa on Fremantlen tuottama, 10-minuuttisista jaksoista koostuva nettisarja, joka on Ulla Taalasmaata näyttelevän Maija-Liisa Peuhun alkuperäisidea. Peuhu on jalostanut ideasta yhdessä Salattujen elämien vastaavan tuottajan Marko Äijön kanssa Ulla Taalasmaan kärkevät mielipiteet keskiöön asettavan, hulvattoman sarjan.

Jokainen pihlajakatulainen tietää, että Ulla Taalasmaalla on loputtomasti asiaa. Nyt sen joutuvat todistamaan uudet sivulliset uhrit, joihin Ulla arkisissa tilanteissa törmää. Kuoliaaksipuhuja-Taalasmaa pajattaa aiheesta kuin aiheesta aina hyperventiloinnin tuolle puolelle eivätkä jutut juuri edes kosketa todellisuutta. Uhrit jäävät ihmettelemään leuka lattiassa, että mitä juuri tapahtui, kun sydämellinen Ulla jo kiittää kivasta juttutuokiosta ja menee menojaan.

Ullalla on asiaa -sarjassa on viisi erillistä jaksoa, joiden kiusallisen ajankohtaiset tarinat Peuhu on kirjoittanut. Tarinoita kehystää sarjan ohjanneen Äijön kirjoittama jatkokertomus, joka vie Ullan kampaajalta ruokakaupan kautta taksiin, sieltä laupeudentöihin sairaalaan kroonikko-osastolle ja lopulta poliisikuulusteluun.

Katso Ullalla on asiaa -traileri alla: