Isabel Andersson
13:10 - 18.11.2019 / musiikki / Findance
Sanan uudella Palaa-musiikkivideolla läjä oululaisia missejä

Sanan hiljattain julkaisema Palaa-single sai rinnalleen musiikkivideon.

- Kappale on otettu hyvin vastaan, vaikka mua jännitti hirveästi julkaista toinen poppibiisi peräkkäin. Kyllä jotkut faneista kuitenkin kaipaa jo räppiäkin, Sana kertoo.

Musiikkivideo kuvattiin Oulussa syyskuussa. Kuvauksesta ja editoinnista vastaa torniolainen Jaakko Ketola eli Pohjanmedia.

- Törmäsin Jaakkoon eri projektin parissa, jolloin heräsi ajatus musiikkivideon tekemisestä. Sitten istuttiin alas ja videon idea alkoi syntyä, Sana muistelee.

Musiikkivideolla nähdään mm. Miss Oulu Teija Tolvanen, Miss Nordic Katri Pälve ja Mr Nordic Jere Laava. Mukana on myös tuore Miss Bomber Emilia Nikula, sekä useista mallikilpailuista tuttu Benita Luttinen.

- Mahtavaa, että kaikki lähtivät avoimesti ja innokkaasti mukaan videolle! Yhteistyön tekeminen on aina palkitsevaa, Sana hehkuttaa.

- Yhteistyöllä saatiin myös upeat kuvauspaikat. Olen tosi kiitollinen, että oululaiset yritykset lähtivät tukemaan tätä mun juttua.

Ei kuvauksista kuitenkaan ongelmitta selvitty. Kappaleen lauluosuudet oli tarkoitus kuvata Nallikarin hiekkarannalla.

- Mentiin aikataulujen mukaisesti Nallikariin, puin ne pienet hepenet päälle ja jäätävät korkkarit jalkaan. Sitten sinne rantahiekalle. Se osoittautui nopeasti mahdottomaksi, Sana nauraa.

- Tuuli oli kamalan kova, ja olin ihan jäässä. Yritettiin kuitenkin kuvata vielä, mutta kun koko porukka alkoi olla päästä varpaisiin tunnottomia, niin luovutettiin. Lopulta osiot kuvattiin kuvausstudiolla, Sana kertaa tapahtumia Findancelle.

- Jotenkin olen jo tottunut siihen, että aina näissä kuvauksissa tulee jotain ongelmia. Sitä osaa jo tehdä varasuunnitelman valmiiksi, Sana virnistää.

Musiikkivideo käsittelee kappaleen tavoin umpikujaan ajautunutta parisuhdetta.

Katso Palaa alla:

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Sana


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!