Universal Music
19:10 - 14.11.2019 / musiikki / Findance
Billie Eilish julkaisi uutta: everything i wanted - "Kirjoitimme tämän kappaleen veljeni kanssa toisistamme"

17-vuotias pop-ilmiö Billie Eilish on julkaissut uuden singlen everything i wanted. Hypnoottisen kauniin kappaleen artisti on tehnyt tuttuun tapaan kahdestaan veljensä, tuottajansa ja ainoan yhteistyökumppaninsa FINNEASin kanssa.

Kotistudiolla ja tien päällä tehty single on kunnianosoitus kaksikon sisaruussuhteelle. "Kirjoitimme tämän kappaleen veljeni kanssa toisistamme. Huolimatta siitä, mitä tapahtuu, me olemme aina olleet ja tulemme olemaan toistemme tukena tekemässä kaikesta parempaa", Billie kertoo.

Billie Eilish julkaisi maaliskuun lopussa mullistavan debyyttilevynsä WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?, joka nousi albumilistan ykköseksi muun muassa Yhdysvalloissa, Suomessa, Iso-Britanniassa ja Ruotsissa.

Albumia on kuunneltu Suomessa jo yli tuplaplatinarajan rikkovat 50 miljoonaa kertaa. Levyn kanssa samanaikaisesti ilmestynyttä bad guy -singleä on puolestaan kuunneltu alle kahdeksan kuukauden aikana yli nelinkertaiseen platinaan oikeuttavat 16 miljoonaa kertaa. bad guy nousi myös suomalaisradioiden 10. soitetuimmaksi kappaleeksi. Billie Eilishin koko tuotantoa on kuunneltu Suomessa uskomattomat 95 miljoonaa kertaa.

Vuonna 2001 syntynyt Billie Eilish on ensimmäinen tällä vuosituhannella syntynyt artisti, joka on saavuttanut Yhdysvalloissa listaykkösen sekä single- että albumilistalla. Eilishin albumi on vuosikymmenen myydyin debyyttialbumi Pohjois-Amerikassa ja yhteensä artistin tuotantoa on kuunneltu maailmanlaajuisesti yli 24 miljardia kertaa.

Kuuntele everything i wanted Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Billie Eilish Universal Music