G-Powered
19:10 - 08.11.2019 / musiikki / Findance
Suomalainen tanssipop-yhtye G-Powered teki paluun - laulajaksi The Voice of Finland -ohjelmasta tuttu Johanna Bågman

G-Powered on julkaissut ensimmäisen suomenkielisen tanssipopbiisin lähes 10 vuoden tauon jälkeen. Vaikka Mä Pelkään -biisistä on julkaistu myös tarinallinen musiikkivideo.

Videolla esiintyy ensimmäistä kertaa yhtyeen uusi naislaulaja, The Voice of Finland -kisastakin tuttu, Johanna Bågman.

- Johanna oli mahtava löytö yhtyeeseemme ja mahdollisti juuri tämän paluubiisin tekemisen, Kimmo Korpela kertoo Findance.comille.

Biisin sanoitukset ja kertosäkeistön melodia ovat Kimmon käsialaa, mutta säkeistön ja C-osan melodiat tulivat Johannalta.

- Yhteistyöllä syntyneessä biisissä on sopivasti vanhaa tuttua tunnelmaa, mutta myös paljon uutta ja raikasta. Halusimme tehdä kerralla kunnon paluubiisin ja tuotantoon saatiinkin vahvaa tukea dancemusiikin ammattilaisilta, kertoo Kimmo.

- Vaikka Mä Pelkään on rohkaiseva biisi, jonka tahdissa on helppo tanssia. Bassot jytkii nyt paremmin kuin G-Poweredin biiseissä koskaan aiemmin. Biisin tekstit kertovat tuttuun tapaan siitä, että elämässä kohdataan monenlaisia vaikeuksia ja pelkoja, joiden vangiksi ei kuitenkaan tarvitse jäädä vaan aina on mahdollisuus jatkaa eteenpäin. Biisillä G-Powered haluaa sanoa, että kenenkään elämä ei ole turhaa ja jokainen on arvokas ja rakastettava!

Kuuntele Vaikka Mä Pelkään Spotifyssa ja katso musiikkivideo YouTubessa: