Kojima Productions
08:10 - 08.11.2019 / pelit / Findance
PlayStation 4 tänään: Death Stranding julki - pelin 37 ensimmäistä minuuttia

Huippuodotettu Death Stranding saapuu PlayStation 4 -pelikonsolille tänään.

Hideo Kojiman luomus on luvassa keväällä 2020 myös PC:lle.

Lähitulevaisuuteen sijoittuva toimintaseikkailu maalaa uhkaavan kuvan ihmiskunnan kohtalosta. Eri puolilla maailmaa tapahtuneiden mystisten räjähdyksien jälkeen ylimaalliset olennot saapuvat ihmisten keskuuteen, ja kuoleman uhka leijuu ilmassa.

Päähenkilönä nähdään kuriiri Sam (Norman Reedus), joka työskentelee Bridges-yhtiölle toimittaen lähetyksiä eri puolille sirpaloituneita Yhdysvaltoja. Vastapuolella nähdään mystinen ja pahaenteinen soturi Cliff (Mads Mikkelsen), joka johtaa luurankosotilaista koostuvaa joukkuetta.

Elokuvista tyylillisesti ammentavassa pelissä nähdään myös näyttelijät Léa Seydoux (007 Spectre), Margaret Qualley (The Leftovers), Tommie Earl Jenkins (Pandora), Lindsay Wagner (The Bionic Woman) ja videopelien konkarinäyttelijä Troy Baker (The Last of Us, Uncharted 4: A Thief’s End).

Pitkään odotetun peliuutuuden takana on Hideo Kojima, joka tunnetaan menestyneen Metal Gear Solid -pelisarjan kehittäjänä. Death Stranding heijastelee videopelilegendan omaleimaista ja kantaaottavaa tyyliä, ja se on itsenäisen Kojima Productions -studion ensimmäinen pelijulkaisu.

- Death Stranding luo ilmestyessään kokonaan uudenlaisen videopelien lajityypin, joka on koettava itse. Pelin moniulotteinen maailma ja tarina ovat askarruttaneet monia jo ensimmäisestä julkistuksesta lähtien, ja nyt kysymyksiin saadaan vihdoin vastaus. Myös kriitikot ovat antaneet pelille kiitosta – Death Stranding on saanut hienon vastaanoton julkaisuviikollaan, sanoo Software Marketing Manager Valtteri Hyttinen PlayStation Nordicilta.

IGN esittelee pelin ensimmäiset 37 minuuttia, katso video alla: