Alamy / AOP
21:10 - 07.11.2019 / maailmalta / Markku Leppilampi
Karmiva Tinder-deitti: reppureissaava nainen päätyi Tinderin kautta rajuihin seksileikkeihin - menetti henkensä

Breaking News kertoo [lähde] naisen traagisesta kuolemasta.

Brittiläinen reppureissaaja Grace Millane, 22, menetti henkensä Uudessa-Seelannissa, Aucklandissa. Hänen ruumiinsa löytyi metsäiseltä alueelta kaupungin lähistöltä.

Tragediaa käsiteltiin nyt oikeudessa. Millanen nähtiin lähtevän hotellistaan 2. joulukuuta viime vuonna. Hän oli sopinut treffit 27-vuotiaan miehen kanssa Tinderin kautta.

Kaksikko kävi useissa Aucklandin keskustan baareissa.

- He viihtyivät sinä iltana toistensa seurassa. Tallenteelta selviää, että he suutelevat. Molemmat osapuolet todennäköisesti odottivat seksuaalista läheisyyttä, syyttäjä kertoi.

Syytetty mies väitti aluksi, että he olivat vain ottaneet muutaman juoman ja sen jälkeen lähteneet omille teilleen. Myöhemmin hän sanoi, että heillä oli ollut rajua seksiä, johon liittyi puremista ja lyömistä. Mies väitti seksin jälkeen nukahtaneensa suihkuun, heränneensä ja menneensä nukkumaan takaisin sänkyyn.

Millane kuoli syyttäjän mukaan miehen kuristamana. Naisen kuoleman jälkeen mies oli selaillut internetiä. Hän muun muassa etsi keinoa hävittää ruumis sekä selaili aikuisviihdettä. Hän myös kuvasi Millanen ruumista.

Syyttäjän mukaan mies käyttäytyi tilanteessa välinpitämättömästi. Hän oli myös mennyt samana päivänä vielä toisille Tinder-deiteille.

Oikeudenkäynti on vielä kesken.

artikkelin avainsanat:
nettideittailu rikos Tinder