MTV Oy
18:10 - 02.11.2019 / tv-sarjat / Findance
Olet mitä syöt jatkuu MTV3-kanavalla - mukana 10 julkkista - mm. Ina Mikkola, Kari Kanala ja Kaisa Liski

Katsojien suosikkiohjelma Olet mitä syöt alkaa 4. joulukuuta MTV3-kanavalla uuden tuotantokauden jaksoin.

Nyt alkavalla kaudella mukana on 10 julkisuudesta tuttua rohkeaa suomalaista, joiden apuna, tukena ja valmentajana elämäntaparemontissa ja kamppailussa hyvinvoinnin puolesta toimii jo aiemmalta kaudelta tuttu hyvinvointilääkäri Pippa Laukka.

Sanavalmis ja urheilullinen lääkäri nostaa kissan pöydälle ja faktat tiskiin, kun kyse on terveydestä ja elämänlaadusta. Ohjelman keskiössä on edelleen ruoka, mutta kalorien laskennan sijaan terveysasiantuntija peräänkuuluttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämänhallintaa, johon kuuluvat liikunnan ja terveellisen ravinnon lisäksi myös lepo ja henkinen hyvinvointi. Pippa antaa itsestään täydet sata prosenttia — ja vaatii samaa sitoutumista myös ohjelman päähenkilöiltä.

Julkisuudesta tutut suomalaiset painivat hyvin erilaisten ruokavalio-ongelmien kanssa. Kauden aikana nähdään 10 kutkuttavaa, koskettavaa ja inspiroivaa elämäntapamuutosta, joilla lähdetään tavoittelemaan pysyvää hyvinvointia. Miten kantti kestää? Riittävätkö tahto ja voimat treenaamiseen ja ruokavalion kunnostukseen? Avuksi elämänmuutokseen otetaan myös tuorein tieto ja tekniikka, jotka paljastavat huonojen elämäntapojen tekemät tuhot kehossa ja mitä riskejä on tulossa, ellei täyskäännöstä tehdä juuri nyt.

Elämäntaparemontin kokevat henkilöt:

1/10: Oskari Katajisto
Oskari Katajisto on työskennellyt näyttelijäntyön lisäksi muun muassa ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hänen on aika haastaa elämäntapansa ja kumota virheelliset luulot omasta terveydentilasta.

2/10: Ina Mikkola
Ina Mikkola on sähäkkä toimittaja ja mediapersoona, jonka vegaanielämä on kaikkea muuta kuin terveellistä. Hektinen elämäntyyli ja intohimo työhön ovat harhauttaneet Inan kauaksi hyvinvoinnin raiteilta elimistön huutaessa puutostilojaan.

3/10: Henry Saari
Entisen Mr. Finlandin, Henry the Greatinakin tunnetun aikuisviihdekonkari Henry Saaren kamppailulle kilojen kanssa on aika panna piste. Sikspäkki on vaihtunut pallomahaan ja lähtötilanne on hengenvaarallinen.

4/10: Meiju Suvas
Sähäkän iskelmäkuningattaren Meiju Suvaksen vaaka näyttää yli sataa kiloa. Kuusikymppisen Vantaan Jane Fondan epäsäännöllinen keikkaelämä ja sitkeässä istuvat kasaridieettiuskomukset ovat Meijulle suuri haaste.

5/10: Kari Kanala
Kari Kanala on tv-pappina tutuksi tullut kirkkoherra Helsingistä. Haastetta arkeen tuo muun muassa juustoilla, roskaruoalla ja oluella herkuttelu. Nousevan painon lisäksi jalkapallon perässä kirmaamista vaikeuttavat toistuvat vammat.

6/10: Wallu Valpio
Mediapersoona, kulttuurituottaja, muusikko ja poliitikko Wallu Valpio tunnetaan erikoisista elämäntavoistaan, jotka koostuvat pääsääntöisesti siiderin juonnista ja Marlboron sauhuttelusta. Wallun uskomukset terveydestä ja hyvinvoinnista pannaan koetukselle.

7/10: Veera Bianca
Veera Bianca on suosittu bloggari, joka elää unelmaansa matkustaen, kirjoittaen ja valokuvaten. Arki ei kuitenkaan ole pelkkää huoletonta skumpan kilistelyä ja Veera Bianca onkin ajautunut tilanteeseen, jossa ylipaino on lähtenyt käsistä.

8/10: Mikko Töyssy
Näyttelijä, tv-kasvo ja muusikko Mikko Töyssy on kamppaillut painonhallinnan kanssa jo vuosia. Liikunta on lähellä sydäntä, minkä vuoksi liikakilot ja ahmiminen menevät tunteisiin. Mikko on tunteellisten tosiasioiden äärellä.

9/10: Kaisa Liski
Piinkovan bisnesnaisen, mediapersoonan ja äiti-ihmisen jaksaminen ja stressinsietokyky alkaa olla todellisella koetuksella. On aika hidastaa vauhtia, opetella syömään oikeaa ruokaa ja huolehtimaan vihdoin ja viimein myös itsestään.

10/10: Riku Suokas
Uupumus on kolkutellut kotimaisen stand up -komiikan grand old manin, näyttelijä, käsikirjoittaja ja teatterinjohtaja Riku Suokkaan ovelle jo kerran jos toisenkin. Stressi on tullut jäädäkseen, oman hyvinvoinnin kustannuksella.

artikkelin avainsanat:
MTV3 Olet mitä syöt Pippa Laukka