Universal Music
08:10 - 28.10.2019 / musiikki / Findance
Pyhimys täyttää 38 vuotta: uudella musavideolla mm. Mmiisas, Marko "Mörkö" Anttila, BB-Tarina ja Putous-hahmo Pentti Olavi Liitikko

Pyhimys viettää tänään 38-vuotissyntymäpäiviään ja julkaisee uuden singlen v!@%#mikko.

Uusi kappale käsittelee Pyhimyksen kyllästymistä omaan artistiprofiiliinsa ja musiikkimaailman luomaa illuusiota kohtaan.

- Biisi kertoo siitä miltä tuntuu olla minä. Lähetään nyt siitä, että oma naama vituttaa. Vasta nyt? Ei, kyl mä oon aina ollu ärsyttävä, mutta nyt se tulee vastaan niin monessa paikassa, niin magnituudi on bulimpi. Ehkä mä jotenki kierosti tavallaan pyrin siihen, että ihmiset kyllästyis muhun yhtä paljon ku mä itseeni, niin sit ois vapaa, hahahahah, Pyhimys kommentoi.

Biisi on Väinö Walleniuksen sävellys, joka on säveltänyt myös hitit Jättiläinen ja Kynnet kynnet.

- Väinö tuntee mut niin hyvin, ettei ikinä tarjoo mulle mitään samanlaista mitä ollaan jo kertaalleen tehty. Wallenius yhdisteli biisissä mulle kahta tärkeetä artistia, Leevi and the leavingsiä ja Eminemiä. Sainkin kuunneltavaksi tiedoston, jonka nimi oli Leevinem.mp3. Mulle tärkeimmät jutut räpissä julkaistiin 2000-luvun alussa, Silloin musa oli myös provosoivampaa, nyt se on mun mielestä tylsää.

Biisille julkaistiin Luodo Median tekemä näyttävä musiikkivideo, jossa vierailee 38 cameoroolia mm. tubettaja Mmiisas, Big Brotherista tuttu Tarina, jääkiekkoilija Marko Anttila, Putous-tähti Ernest Lawson, journalisti Oskari Onninen, artisti Tuure Boelius ja toimittaja Katja Ståhl.

Kuuntele v!@%#mikko Spotifyssa ja katso musiikkivideo YouTubessa:

artikkelin avainsanat:
Pyhimys