Oku Luukkainen
13:10 - 25.10.2019 / musiikki / Findance
Oku Luukkainen ja Raptori yhteisbiisissä Vedetään yli - Oku Findancen haastattelussa

Oku Luukkainen on julkaissut tänään uuden singlen Vedetään yli, jossa vierailee legendaarinen Raptori.

Findance tavoitti Oku Luukkaisen kommentoimaan uutta luomustaan.

- Raptori on ollut iso bändi itelle, sen kautta on tavallaan lähtenyt käsittelemään urbaania musiikkia omassa elämässäni. Heidän tunnetuin kappale Oi beibi on ollut enemmän ja vähemmän mukana koko elämän. Myöhemmin Raptorin Izmo ja meikäläinen päädyttiin samalle työpaikalle ja siitä lähti hänen kanssaan tuttavuus.

- Oikeestaan viimeiset kolme vuotta oon koittanut houkutella Raptoria tekemään biisiä yhdessä mun kanssa. Jotkut palaset sitten loksahti paikalleen tossa alkukesästä, Oku hehkuttaa.

"Vedetään yli" on tuttu lausahdus Retroperjantai-ohjelman kuuntelijoille.

- Mulla on tietenkin pidemmän aikaa ollut mielessä toi "vedetään yli" biisin nimeksi, mutta se ei oo oikein avautunut. "Vedetään yli" on Retroperjantain kuuntelijoille käsite ja sen takia se ansaitsee oman anthem-kappaleen.

- Sitten kun Raptori-homma varmistu, niin ajattelin, että nyt on oikea aika tehdä vedetään yli -kappale. Raptorissa on hyvin paljon samaa tematiikkaa vedetään yli -maailmassa - rikotaan rajoja, tehdään lähetystä pidempään kuin on annettu lupa.

Luukkainen kehuu yhteistyötä Raptorin jäsenten kanssa.

- Tuli ihan kylmänväreet, kun tuli tuttu soundi ja flow. Tää oli taas osoitus, että hyvä biisi syntyy, kun on hyvää porukkaa ympärillä!

Kehissä on myös Vedetään yli -musiikkivideo.

- Musavideo on meikäläisen uran hienoin. Siinä vaiheessa, kun biisi alko olla valmis ja mietin musiikkivideota, niin tuli heti visio isoista asioista. Budjetti olis ollut ongelma, joten tehtiin animoitu musavideo, jossa voi lähettää Raptorin vaikka avaruuteen. Musiikkivideon teki porilainen Nopia - sama yritys, joka on tehnyt mobiilipelin Oku Game - DJ Runner. Odotukset ylitty kyllä tuhatkertaisesti, musavideo on erittäin hieno, Oku kehaisee.

- Uskotaan, että Vedetään yli on tämän pikkujoulukauden isoin biisi!

Kuuntele Vedetään yli Spotifyssa ja katso musiikkivideo YouTubessa:

artikkelin avainsanat:
Oku Luukkainen Raptori