Isabel Andersson
11:10 - 23.10.2019 / musiikki / Findance
Sana julkaisi uuden Palaa-singlen - "Raastava tilitys umpikujaan ajautuneesta suhteesta"

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä oululaisartisti Sana on julkaissut uuden singlen Palaa.

Palaa on järjestyksessään yhdeksäs julkaistu kappale Sanan uudesta tuotannosta, jonka tuottajana toimii Vesa "Veli Hiidenmaa" Lappalainen. Kaksikko aloitti menestyksekkään yhteistyön kaksi vuotta sitten. Sen tuloksena on syntynyt mm. yli puoli miljoonaa striimiä kerännyt Ainoo mitä pyydän.

Sanan musiikki on muuntautunut hiljalleen puhtaasta räpistä popin puolelle - Palaa on toinen kokonaan laulettu kappale. Edellinen lauluvetoinen kappale keräsi vain kahdessa kuukaudessa yli 200 000 kuuntelua Spotifyssa.

- Monet kyselivät Pelkkää noppapelii - biisin jälkeen, että kuullaanko multa räppiä enää. Toinen poppibiisi tähän perään saattaa järkyttää, mutta kyllä sitä räppiäkin vielä tulee, Sana nauraa.

Palaa jatkaa Sanan tuotannolle ominaista tyylisuuntaa ihmissuhteiden ympärillä.

- Tää biisi on raastava tilitys umpikujaan ajautuneesta suhteesta. Siitä, kun tuntuu ettet riitä tai kelpaa toiselle sellaisena kuin olet, Sana avaa.

- Valitettavan usein meissä herää tällaisia ajatuksia. Pitää muistaa, ettei toista voi tai pidä muuttaa. Rakkautta on myös päästää irti.

Kuuntele Palaa Spotifyssa alla:

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Sana


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!