Simo Vilhunen / Universal Music
17:10 - 20.10.2019 / musiikki / Findance
Call Me Maybe -hitistä muistettu Carly Rae Jepsen vieraili Suomessa - lopputulos nyt YouTubessa

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä Carly Rae Jepsen vietti elokuussa aikaa Ruka-Kuusamossa, jossa hän nauhoitti live-version The Sound -kappaleesta ja kuvasi videon pohjoisen järvimaisemissa.

Video kuvattiin Ruka-Kuusamon jylhissä maisemissa järven rannalla osana Sound of Lapland -projektia. Carly Rae Jepsenin ohjelmaan Lapissa kuului tämän lisäksi lisäksi mm. vierailu husky-farmilla, rentoutumista saunassa, melontaa ja paikalliseen ruokakulttuuriin tutustumista Rovaniemellä. Matkustamisesta vaikutteita saava artisti on aikaisemmin kirjoittanut lauluja mm. Nicaraguan ja Italian matkoistaan inspiroituneena.

- Luonto on tärkeässä osa lapsuuttani ja osa parhaita muistojani. Suomen Lapissa sain nauttia uskomattomasta hiljaisuudesta, joka antoi omille ideoille tilaa virrata. Kokemus oli aivan uskomaton, Carly Rae Jepsen kertoo.

Jepsen on parhaillaan Aasian kiertueella, jonka jälkeen hän suuntaa ensimmäistä kertaa Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Jepsen on ollut ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi 2013 ja hänen toinen studioalbuminsa Kiss palkittiin Kanadan Juno-gaalassa vuoden albumina ja vuoden pop-albumina, sekä Call Me Maybe -single vuoden singlenä. Call Me Maybe nousi useissa maissa listaykköseksi, myös Suomessa.

Carly Rae Jepsen oli Suomessa osana Sound of Lapland -projektia Visit Finlandin, House of Laplandin ja Finnairin kutsumana.

artikkelin avainsanat:
Carly Rae Jepsen Universal Music