C More
09:10 - 17.10.2019 / tv-sarjat / Findance
Aallonmurtaja jatkuu MTV3-kanavalla - uudet jaksot alkavat 4.11.

Aallonmurtaja-sarjan toinen tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 4.11. klo 21.

Ylistetyn rikosdraaman pääosissa loistavat roolistaan Kultaisella Venlalla palkittu Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Saara Kotkaniemi ja Joonas Saartamo.

Kakkoskaudella uutena näyttelijänä mukaan astuu Leo Honkonen (mm. Tuntematon Sotilas).

Aallonmurtajan toisella kaudella menneisyyden tapahtumat eivät vieläkään jätä päähenkilöitä rauhaan ja pahimmat viholliset näyttävät löytyvän omasta perheestä. Rikoksissa edetään yhä syvemmälle kansainvälisille vesille. Peli kovenee ja juonenkäänteet punoutuvat tiukemmaksi vyyhdiksi.

Upi (Turkka Mastomäki) istuu vankilassa ja Tuula (Maria Ylipää) haluaa irrottautua kokonaan rikollisuudesta pyörittämällä pientä ravitilaa. Hän uskoo myös pelastaneensa lapset rikollisuuden kierteestä, mutta todellisuudessa Luke (Aleksi Kaukamo) työskenteleekin Tumelle (Joonas Saartamo). Myös Inarin (Sara Pehrsson) käytös aiheuttaa äidilleen huolta. Sipe (Maria Järvenhelmi) palaa Suomeen ja syyttää siskoaan elämänsä tuhoamisesta. Kaiken keskellä Tuula tapaa uuden, kiinnostavan miehen Leon (Leo Honkonen). Perhe on lopultakin tärkein, mutta voiko rakkautta enää pelastaa?

Sarjassa nähdään ensimmäiseltä kaudelta tutuista näyttelijöistä myös mm. Pelle Heikkilä, Jari Virman, Pekka Huotari, Teemu Aromaa, Sanna-Kaisa Palo sekä Andreas af Enehielm. Toisen kauden on ohjannut Mikko Kuparinen ja pääkäsikirjoittajana jatkaa Miira Karhula.

Katso kakkoskauden traileri alla:

artikkelin avainsanat:
Aallonmurtaja action / crime MTV3