MobilePay
12:10 - 13.10.2019 / viihde / Findance
MobilePay toteuttaa toivotun ominaisuuden jo lokakuussa

MobilePayn käytöstä tulee yhä sujuvampaa, kun raha liikkuu käyttäjältä toiselle täysin reaaliaikaisesti. Vertaismaksaminen nopeutuu pankkien liityttyä uuden palvelun piiriin – ensimmäiset ovat mukana lokakuusta lähtien.

Maksujen tekemisestä tulee entistäkin vaivattomampaa, kun suuret pankit vastaavat asiakkaiden toiveisiin tuomalla maksujen välittämisen uudelle aikakaudelle. MobilePayn käyttäjä on aina voinut palvelun avulla välittömästi varmistua siitä, että maksu tapahtuu. Jatkossa rahasumma näkyy sovelluksen lisäksi reaaliaikaisesti myös vastaanottajan tilillä.

– Olemme MobilePaylla iloisia voidessamme tarjota käyttäjillemme entistäkin parempaa palvelua ja helpompaa arkea. Raha siirtyy heti tililtä toiselle silloin kun MobilePayhin liitetty vastaanottava tili on palvelun piirissä. Asian voi tarkistaa omasta pankista, MobilePay Finlandin toimitusjohtaja Anniina Heinonen sanoo.

Valtaosa Suomessa toimivista pankeista tarjoaa asiakkailleen nopeampaa palvelua MobilePaylla jo lokakuun aikana. Loppujen pankkien odotetaan liittyvän mukaan SEPA Instant Credit Transferpalveluun myöhemmin.

– Käyttäjien välisten maksujen reaaliaikaisuus on toivottu ominaisuus MobilePayssa, ja olemme iloisia päästessämme tarjoamaan asiakkaille entistäkin mutkattomampaa maksamisen kokemusta, Heinonen jatkaa.

artikkelin avainsanat:
kännykät MobilePay