MTV Oy
19:10 - 10.10.2019 / tv-sarjat / Findance
Tuttu Juttu Show palaa MTV3-kanavalle marraskuussa - ohjelman vieraat julki

Tuttu Juttu Show palaa MTV3-kanavalle lauantaina 2. marraskuuta klo 21 alkaen.

Legendaarista ohjelmaa juontavat nyt yhdessä ohjelmaa jo vuosina 1992-2002 juontanut Timo Koivusalo ja suomalaisten rakastama suosikkijuontaja Susanna Laine.

Lämminhenkisessä ja hyväntuulisessa ohjelmassa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät oikeastaan tuntevat kumppaninsa. Jokaisessa jaksossa on vieraina kaksi pariskuntaa, joista toinen on julkisuudesta tuttu. Timo Koivusalon ja Susanna Laineen tehtävänä on selvittää rennolla otteella, kumpi pariskunta tuntee kumppaninsa ajatuksenjuoksun ja tavat toimia erilaisissa tilanteissa paremmin. Jos molemmat osapuolet vastaavat kysymyksiin oikein, saavat he siitä ruusun. Enemmän ruusuja kerännyt pari saa päättää, pitävätkö he voittamansa kylpyläloman vai lähtevätkö he yrittämään pääpalkintoa: romanttista ulkomaanmatkaa.

Jaksoissa vierailee upea kattaus kiinnostavia suomalaisia. Julkisuudesta tuttuja pareja ovat Jutta ja Juha Larm, Saara Aalto ja Meri Sopanen, Kalle Lamberg ja Maria Mattelmäki, Ilkka ja Elina Kanerva, Linda Wiklund ja Mikko Nousiainen, Mira ja Henri Potkonen, Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen sekä Eva Biaudet ja Thomas Forsström.

Heidän lisäksi ohjelmaan saapuu vieraita eri puolilta Suomea: Oulusta, Sipoosta, Espoosta, Järvenpäästä, Mikkelistä, Hyvinkäältä ja Helsingistä.