Fazer
21:10 - 04.10.2019 / viihde / Findance
Fazer julkaisi joulun 2019 uutuustuotteet - mm. Dumle Caramel Cranberry tulossa

Fazer on julkistanut joulun 2019 uutuustuotteet.

Kaupoissa tulee olemaan saatavilla seuraavat herkut ja uudistukset:

Karl Fazer Domino 270 g

Uutuuskonvehti sisältää Karl Fazer -maitosuklaata, kaakaokeksiä ja vaniljanmakuista muruja.

Fazer Vihreitä kuulia suklaakonvehteja 320 g

Perinteinen vihreä päärynämarmeladi kuuluu jouluun siinä missä joulukuusikin. Nyt se pääsee joulupöytään konvehtimuodossa kuorrutettuna Fazerin tummalla suklaalla.

Dumle Seasonal Caramel Cranberry 220 g

Rajoitetun ajan myynnissä oleva kausimaku yhdistää jälkiruuista
tutun makuparin: karpalon ja karamellin.

Karl Fazer Collection Art Edition by Satu Maaranen

Vuosien varrella pakkauksiamme ovat kuvittaneet useat suomalaiset taiteilijat, kuten Akseli Gallen-Kallela ja Tove Jansson. Haluamme jatkaa tätä perinnettä nyt myös jouluna. Tänä vuonna Karl Fazer Collection 145 g rasia saa uuden pakkausilmeen, jonka on luonut kansainvälisesti palkittu muotisuunnittelija Satu Maaranen. Rasian ilme on saanut inspiraationsa sulasta suklaasta. Jokainen Art Edition -rasia on uniikki ja numeroitu ja niitä on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Joulun suosikkimarmeladeista tulee vegaanisia

Marmeladien suosio on kasvanut viime vuosina, osin myös vegaanisen ruokavalion nousun myötä. Olemme kehittäneet Pihlajan ja Finlandian reseptejä niin, että ne sopivat nyt myös vegaaneille. Vihreät kuulat ovat olleet vegaanisia jo aiemmin. Pihlajan valkoisessa kerroksessa oleva maitoproteiini vaihtuu herneproteiiniksi. Finlandia-marmeladissa punainen väri vaihtuu vegaaniseksi. Muutokset eivät vaikuta makuun.

Uutuusmaku Remix X-mas 500g -pussiin

Joulun karkkikulhon maistuvimmat makeiset tulevat iloisissa joulumuoteissa. Remix X-mas 500 g pussissa riittää herkkuja jaettavaksi koko jouluksi. Jouluaiheinen pussi on myös hauska joulutuliainen tai -lahja. Pussissa on monipuolinen sekoitus kirpeää, hedelmää, lakritsia ja salmiakkia. Uutuutena mukana on punainen hedelmämaku.

artikkelin avainsanat:
Fazer herkut makeiset ruoka suklaa tuotteet