Mika Vallineva / Rouheemedia
16:10 - 03.10.2019 / musiikki / Findance
Spotify nyt: Suvi Pitkänen eli Suvi B remiksasi Sana-biisin Tunne
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

DJ Suvi B, eli useista tv -ohjelmistakin tuttu Suvi Pitkänen, teki klubiympäristöön istuvan remixin poppia ja räppiä yhdistelevän Sanan tummasävyisestä kappaleesta Tunne.

- Täytyy sanoa, että yllätyin kun Suvi soitti ja ehdotti, että jos hän tekisi remixin mun biisistä. Olin tietty heti messissä, ja kysyin että mitä biisiä Suvi ajatteli. Sitten tulikin isoin yllätys, kun kuulin että biisi olisi Tunne, Sana muistelee tilannetta.

- Kun kuulin sen biisin ensimmäistä kertaa, se jotenkin kolahti heti. Biisi jäi mieleen, ja mietin, että sitä olisi magee soittaa keikoilla, mutta siitä pitäisi saada mun soittosceneen sopiva versio, Suvi kertoo remixin taustoista.

Tunne on tummanpuhuva kappale, joka käsittelee yksinäisyyttä.

- Lopetin alkoholin käytön neljä vuotta sitten, kun huomasin sen yltyneen ongelmaksi. Oli kamalaa huomata, että mun valtava kaveripiiri olikin vaan niitä kaljakavereita, eikä meidän kaveruus jatkunut enää selvänä. Olin ihan yksin., Sana harmittelee ja avaa kappaleen tekstejä: "Monesti sitä kaipaa ihmistä, joka ymmärtäisi ja kuuntelisi. Jolle uskaltaisi näyttää sen koko totuuden, ilman pelkoa siitä, että toinen menisi siitä rikki. Tunne kertoo niitä fiiliksiä."

Tunne remix on Suvin ensimmäinen virallisesti julkaistu kappale, mutta jatkoa on luvassa.

- Olin jo pitkään suunnitellut, että haluan tehdä omaa musaa, mutta lähteä liikenteeseen tekemällä remixejä. Remixin tekeminen oli erittäin inspiroivaa. Se on hieno fiilis, kun tulee onnistuminen eli ajatus, joka on ollut sun päässä muuttuu fyysiseksi ja kuulostaa vielä hyvältä. Tää ei tosiaan jää ainoaksi remixiksi, Suvi hehkuttaa.

Suvi Pitkänen on tuttu mm. Viidakon tähtöset ja Martina ja hengenpelastajat -sarjoista. Lisäksi Suvi on Miss Suomi 2006 finalisti ja 2009 Miss Helsinki 1. perintöprinsessa. Vuonna 2011 hän poseerasi Playboy-lehdessä. Dj:nä Suvi on toiminut kymmenisen vuotta.

Omakustanteena miljoonia kuunteluja kerännyt Sana eli Sanna Rönnberg on tuttu vuoden 2018 X Factor Suomi - ohjelmasta. Samana vuonna hänet palkittiin Pohjois-Suomen Vuoden Nuori Menestyjä - tittelillä. Lisäksi Sana on duetoinut mm. Happoradion Aki Tykin ja Aikakoneen Sanin kanssa.

Sana julkaisee pian myös täysin uutta omaa materiaalia. Uusi biisi nimeltään Palaa julkaistaan 22. lokakuuta.

Kuuntele Sana - Tunne (Subi B remix) Spotifyssa alla:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
Sana Suvi B Suvi Pitkänen
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!