Sony
13:10 - 02.10.2019 / pelit / Findance
PlayStation Now: hinta laskee Suomessa ja pelivalikoimaan lisätään mm. GTA V ja God of War

Sony Interactive Entertainment laajensi hiljattain PlayStation Now -palvelunsa saatavuutta 19 markkina-alueelle ja jatkaa nyt pilvipohjaisen pelitilauspalvelunsa kehittämistä alentamalla tilauksen hintaa ja lisäämällä valikoimaan uusia hittipelejä.

Jatkossa PlayStation Now, joka on käytettävissä PlayStation 4 -järjestelmillä ja tietokoneilla, on saatavilla aiempaa edullisimmilla hinnoilla, jotka ovat linjassa muiden viihteen suoratoistopalvelujen hintojen kanssa. Nykyisille asiakkaille uusi hinta astuu voimaan seuraavassa laskutusjaksossa.

Hinnat Suomessa: 9,95 € / kuukausi – 24,95 € / 3 kuukautta – 59,95 € /vuosi (ennen 14,95/–/99,95)

PlayStation Now laajentaa myös pelikirjastoaan, jossa on jo ennestään markkinoiden suurin valikoima tilauspalvelupohjaisia konsolipelejä. Valikoimaan lisätään suosittuja hittipelejä, jotka ovat saatavilla rajoitetun ajan ja joita voi suoratoistaa PS4-järjestelmällä tai tietokoneella tai ladata PS4-järjestelmään. Uusi sisältö koostuu joistakin PS4-alustan suosituimmista ja kehutuimmista peleistä, ja uusia lisätään kuukausittain.

Nyt valikoimaan lisätään rajoitetuksi ajaksi (2.1. saakka):

God of War – Santa Monica Studion kehittämä God of War voitti useita Vuoden peli -palkintoja ympäri maailmaa vuonna 2018.
Grand Theft Auto V – Rockstar Gamesin kehittämä Grand Theft Auto V on nykysukupolven eniten myydyin peli.
inFAMOUS Second Son – Sucker Punch Productionsin kehittämä peli on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä PlayStation 4 -peleistä.
UNCHARTED 4: A Thief’s End – Naughty Dogin vuonna 2016 julkaisema peli on voittanut useita palkintoja, kuten BAFTAn parhaan pelin palkinnon vuonna 2017.

- Laajennettuamme uusille markkinoille aiemmin tänä vuonna PlayStation Now on nyt saatavilla yli 70 prosentille globaalista PS4-käyttäjäpohjasta, joten tämä on erinomainen aika uudistaa palveluamme entistä houkuttelevammalla hinnalla ja paremmalla sisältövalikoimalla, sanoo Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Jim Ryan.

- Olemme oppineet paljon pilvipohjaisesta pelaamisesta sen jälkeen kun julkaisimme PlayStation Now -palvelun vuonna 2014. Yhdessä se ja 25-vuotinen kokemuksemme pelialalta sekä vahvat kumppanuussuhteemme julkaisijoiden kanssa takaavat, että tulemme olemaan alan kehityksen ja innovoinnin kärjessä myös jatkossa.

artikkelin avainsanat:
PlayStation 4 PlayStation Now