Bronson Club
15:10 - 25.09.2019 / elokuvat / Findance
Täydellinen joulu -komedia sai hervottoman trailerin: Antti Luusuaniemi, Elena Leeve, Aku Hirviniemi, Mikko Leppilampi...

Täydellinen joulu saapuu elokuvateattereihin 25. lokakuuta 2019.

Varasto-menestyselokuvien ohjaajan Taru Mäkelän uudessa komediassa vietetään kaikkien aikojen suurperhejoulua. Täydellinen joulu on elokuva existä, uusista puolisoista, suhteista, perheistä, perinteistä, ja niiden rikkomisista.

Kaikkien aikojen joulu on edessä, kun lempeä tahtonainen Outi (Elena Leeve) on päättänyt juhlia joulua kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään (Aku Hirviniemi, Mikko Leppilampi ja Iikka Forss), heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne (Antti Luusuaniemi) alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja.

Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä, kun vieraat muistelevat yhteisiä aikoja illan emännän kanssa. Illan kuluessa Outi antaa Jannelle lahjoista suurimman; hän kertoo juhlapöydässä olevansa raskaana. Jannen reaktio ei suoranaisesti ole odotetun kaltainen ja ilta saa vielä yllättävän käänteen, jota puidaan aina naapurin joulupukkia myöten.

Elokuva pohjautuu ruotsalaiseen menestyselokuvaan Tomten är far till alla barnen.

Katso Täydellinen joulu -traileri alla: