Tempo Giusto
09:40 - 20.09.2019 / musiikki / Findance
Jo lähes miljoona Spotify-kuuntelua! Suomalainen Tempo Giusto ja Armin van Buuren julkaisivat yhteisbiisin Mr. Navigator

Tempo Giusto eli Tuomas Lähteenoja on luonut jo pitkään menestyksestä kansainvälistä uraa konemusiikkiartistina ja pyörittänyt omaa Echelon Records -levy-yhtiötään. Nyt mies on ensimmäisenä suomalaisena julkaissut yhteiskappaleen viisinkertaisesti maailman suosituimman DJ:n tittelin voittaneen hollantilaisen Armin van Buurenin kanssa.

Mr. Navigator on kerännyt Spotifyssa jo lähes miljoona kuuntelukertaa!

- Mr. Navigator syntyi ideastani luoda lähestyttävämpi trance-kappale, jossa fiktiivinen hahmo irtautuu arjen rutiineista löytäen jälleen ilon musiikin, tunnelman ja ystävien kautta, Tuomas toteaa.

- Kyllä se aluksi on tietty vähän sellainen, että tämä on ollut mun visio tämä biitti, haluanko että sitä muutetaan. Toisaalta taas, sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä trance-genren isoimman nimen kanssa. Populaariyhteiskunta tietää kaikki Arminin, miten sä voisit sanoa ei?, Lähteenoja lisäsi Loopin haastattelussa.

Vokalistina ja tuottajana toiminut Tempo Giusto lähetti kappaleen ensimmäisen version kuunneltavaksi Armin van Buurenille, jonka kanssa kappale viimeisteltiin nykyiseen muotoonsa.

Kuuntele Mr. Navigator Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Armin van Buuren edm Tempo Giusto