Arabia
12:10 - 07.09.2019 / viihde / Findance
Lokakuun Muumi-astioissa Muumipeikko ihmettelee tykkylunta

Lokakuussa kauppoihin saapuvien Arabian Muumi-sesonkiastioiden pääroolissa on lumi. Kuvitus perustuu Tove Janssonin Taikatalvi-kirjaan.

Muumi-talvisesonki tutustuttaa meidät tänä vuonna suomalaisille tuttuun lumen muotoon, tykkylumeen. Talven sesonkiastioissa huomion vie kasaan painunut kuusipuu, joka kannattelee latvoillaan raskasta tykkylunta. Tyylillisesti kauden sesonkiastiat jatkavat edellisen vuoden teemaa, jossa näkyy Tove Janssonin vahva kädenjälki. Lyhyillä viivan piirroilla on luotu niin valot kuin varjot kuulaaseen talvipäivään.

Muumit
Arabia

Astiaston kuvituksessa Muumipeikko on herännyt kesken talviunien. Muu perhe on edelleen sikeässä unessa, mutta Muumipeikko rohkaistuu ulos tutustumaan taianomaiseen ja ihmeelliseen talveen. Hän kummastelee lumen peittämää Muumilaaksoa ja kuusipuuta, joka on painunut kasaan raskaan tykkylumen alle.

Muumipeikko riemastuu valtavasti nähdessään Pikku Myyn, sillä hän luuli kaikkien nukkuvan talviunta. Heidän seuraansa ovat liittyneet pienen pieni Nyyti sekä orava, joka on juuri herättänyt Pikku Myyn luolasta. Pikku Myy on vihainen oravalle, sillä se on puraissut reiän tämän makuupussiin.

Mymmeli nukkuu edelleen luolassa omassa pahvilaatikossaan, eikä herää sisarensa ravisteluun. Muumipeikko ihastelee kevätaurinkoa ja muistaa, kuinka paljon hän pitää kesästä.

Astiastoon kuuluvat muki, kulho, minimukit ja kahvilusikat.

Tuotteet ovat saatavilla 1.10.2019 - 29.2.2020.

artikkelin avainsanat:
Muumit tuotteet