Kaiku Entertainment
14:10 - 30.08.2019 / musiikki / Findance
Tuure Boelius ja Teflon Brothers - Tytöt tykkää sai musiikkivideon
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Tuure Boelius ja Teflon Brothers julkaisivat viime viikolla oman versionsa Tea-hitistä Tytöt tykkää.

Kappale nousi heti julkaisunsa yhteydessä Suomen Spotify Top 50 -listan sijalle 3, ollen ensimmäinen julkaisu, joka onnistui rikkomaan Tones and I:n, Pyhimyksen ja Shawn Mendesin viikkoja hallussaan pitämän kärkikolmikon.

Nyt biisiin on valmistunut Eero Oikarisen ohjaama ja Veeti Ossin kuvaama musiikkivideo, joka on värikäs, hauska ja artistien näköinen kokonaisuus.

Myös Tuure itse oli vahvasti mukana videon työstämisessä. "Video toteutettiin minun visioni pohjalta. Esimerkiksi sillä näkyvän parturi-kampaamo Pinkin Paplarin bongasin viime kesänä kävellessäni ja mietin jo silloin, että haluaisin hyödyntää sen upeaa ilmettä jossain projektissa. Lopputuloksesta tuli aivan mieletön ja siinä näkyy koko kuvauspäivän läsnä ollut hyvä fiilis ja meininki".

Hauskuuttamisen ohella video syventää Tytöt tykkää -kappaleen "me too" -henkistä, ahdistelun vastaista sanomaa. "Musiikkivideolla seikkailee kaikin puolin täydellinen mies – kohtelias, hyvännäköinen ja kiva autokin löytyy. En kuitenkaan halua sitä tyyppiä, haluan vain, että se jättää mut rauhaan", Tuure kertoo.

Katso musiikkivideo alla:

artikkelin avainsanat:
Teflon Brothers Tuure Boelius