Universal Music
16:10 - 23.08.2019 / musiikki / Findance
Adi L Hasla julkaisi EP:n Rikastu tai kuole yrittäjänä - "suurin osa läpistä tuli lennosta"

Adi L Hasla on julkaissut EP:n Rikastu tai kuole yrittäjänä. Viisi kappaletta sisältävä kokonaisuus on artistin mukaan ajankohtaista trap soundia tuottaja Gas Gasin luomalla twistillä.

- Uuden EP:n tekeminen oli hauskanpitoa studiolla. Kirjoitin tosi vähän tekstejä ylös näitä biisejä tehdessä - suurin osa läpistä tuli lennosta. Halusin laittaa energiat suoraan biiseille, ilman filtteriä ja se varmasti kuuluu koko projektin läpi. Ehkä mä puhun tällä EP:llä suorempaan, kuin aiemmin. Koko julkaisun tuotti Gas Gas ja tämä on minun ja Ville Tuuliniemen uuden levy-yhtiön Monopoli Musicin ensimmäinen julkaisu yhteistyössä Universal Musicin kanssa, Adi L Hasla kertoo.

Keväällä 2018 julkaistu jättihitti Kevät on ylittänyt yli 10 miljoonan striimin rajan ja pysyi kokonaisuudessaan 41 päivää Spotifyn ykkösenä ollen lopulta vuoden kolmanneksi striimatuin kotimainen biisi. Kevät oli trilogian ensimmäinen osa, jota seurasi kultaa striimanneet Kokonaan mun ja viimeisin singlejulkaisu Ei saada takasin meit.

Kuuntele Rikastu tai kuole yrittäjänä Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Adi L Hasla Universal Music