Alamy / AOP
05:10 - 19.08.2019 / viihde / Markku Leppilampi
Miehen Tinder-kommentti hurmasi sekä naisen, 23, että tämän äidin - ei halunnut ensin lähettää alastonkuvia
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Alastonkuvien kerjäämisestä on raportoidusti tullut jo vitsi internetissä, Bored Panda [lähde] kertoo. Naiset ovat tiettävästi lähettäneet manipuloituja, huumoripitoisia kuvia, jos sellaisia on pyydetty.

Asialla on kuitenkin nurjakin puolensa, sillä monia naisia häiriköidään deittisivustoilla ja deittisovelluksissa lähettämään kuvia. Ja koskaan ei tiedä mihin kuvat päätyvät, jos sellaisia erehtyy lähettämään.

Eräs nainen nimeltään Catherine kirjoitti Tinder-profiiliinsa, ettei lähetä kuvia.

- Miksi en lähetä sinulle alastonkuvia? Muistutan tästä pienestä elokuvasta nimeltään Titanic. Vuonna 1912 satunnainen tyyppi, josta kukaan ei ole koskaan kuullut piirtää tytön vartalon luonnosvihkoon. Sen jälkeen hän laittaa piirroksen laivassa kassakaappiin ja laiva uppoaa. Jotenkin kuva päätyy televisioon 84 vuotta myöhemmin. Kukaan ei ole turvassa, nainen vitsaili profiilissaan.

Eräällä leukailijalla oli kuitenkin vastaus valmiina:

- Ok ok, järkevä pointti alastonkuvista, mutta ajattelepa tätä. Kuten sanoit, 84 vuotta myöhemmin tehtiin Titanic-niminen elokuva, joka tienasi uskomattomat 2,2 miljardia lippuluukulla, voitti 11 Oscaria ja oli hienon näyttelijän Leonardo DiCaprion todellinen läpimurto. Sellainen elokuva muistetaan, muttei alastonkuvien takia vaan kateutta aiheuttavan rakkaustarinan ja vuosisadan romanssin vuoksi. Nämä alastonkuvat auttoivat sitä puhkeamaan kukkaan, mies aloitti litaniansa.

- Alastonkuvat eivät voisi ainoastaan olla oman mahtavan romanssimme alku, mutta mieti myös tekijänoikeuskorvauksia, jotka oma elokuvasi voisi tuoda 84 vuoden kuluttua. Kyllä kyllä, ajattelet "etten ole näkemässä tekijänoikeuskorvauksia 84 vuoden kuluttua." Mutta Catherine... lapsesi keräävät niiden hedelmiä vuosia. Joten Catherine, älä tee sitä minun vuokseni, älä tee sitä itsesi vuoksi vaan lapsiemme vuoksi!

Maratonivastaus oli naisen mielestä niin hyvä, että hän näytti sen jopa äidilleenkin.

- Tämä on helposti paras avaus, jonka olen kuullut tällä planeetalla 23 vuoden aikana. Luin sen äidilleni, enkä edes narraa. Hän ohimennen keskusteli kanssani siitä, että lähettäisin sinulle alastonkuvan jo viestisi koomisuuden vuoksi!

Nainen vielä onnitteli miestä ja piti ajatusta lastensa hyvinvoinnista houkuttelevana. Viestit ovat levinneet internetissä, jossa niitä on niin ikään pidetty hauskoina. Jotkut jopa ajattelivat, että mies on "se oikea" Catherinelle. He päätyivätkin tapailemaan toisiaan, mutta heistä ei tiettävästi tullut kuitenkaan paria.

artikkelin avainsanat:
nettideittailu Tinder