Kube
16:10 - 15.08.2019 / musiikki / Findance
Kube julkaisi uuden Follaa-singlen, albumi Hakunilah Killah tulossa 13.9.

Jo pitkään suomiräpin suunnannäyttäjiin kuulunut Kube on julkaissut uuden singlen Follaa, joka ottaa rohkeasti kantaa sosiaalisen median epäkohtiin.

Follaa on kolmas singlelohkaisu tulevalta albumilta Hakunila Killah, joka ilmestyy 13. syyskuuta.

- Toisinaan tulee se fiilis et haluu ottaa kantaa johonkin asiaan mikä vaikuttaa negatiivisesti ihmisiin. Itseäni ärsyttää tässä ajassa se, ettei oikealla osaamisella ja alkuperäisyydellä ole niinkään merkitystä vaan tuntuu, että kaikki on vain silmänlumetta. Ne menestyvät ketkä brändää itsensä parhaiten, riippumatta siitä onko se idea oma tai ylipäätänsä edes se juttu mitä haluaa tehdä. Tehdään vain sitä mikä on suosittua somessa, Kube avaa.

Hakunila Killah on Kuben viides studioalbumi, jonka ensimmäinen single WUSSUP julkaistiin huhtikuussa ja toinen single Resepti heinäkuussa. Hakunilasta kotoisin oleva Kube, oikealta nimeltään Jussi Tapani Hauta-Aho, on julkaissut uransa aikana neljä studioalbumia ja saanut kaksi Emma-ehdokkuutta. Hiljattain oman labelin Killah Recordsin perustaneen artistin viimeisin pitkäsoitto All Jucci julkaistiin 2018. Kultarajan ylittänyt albumi sisältää muun muassa tuplaplatinaa streamanneen jättihitin Plug. Kube esiintyy tulevana viikonloppuna Tampereen Ratinassa Blockfesteillä.

Kuuntele Follaa Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Kube Universal Music