Sinebrychoff
12:10 - 15.08.2019 / viihde / Findance
KOFF Long Drink saa kaksi uutta makua

Keväällä kauppoihin tuotiin KOFF Long Drink - nyt jatkoa seuraa kahdella uudella maulla: KOFF Long Drink Cranberry ja KOFF Long Drink Lime

KOFF Long Drink Cranberry on 100 % ginipohjainen ja Lime 100 % vodkapohjainen lonkero.

- Greipin jälkeen karpalo ja lime ovat olleet jo pitkään suosituimmat lonkerojuomien makuvariaatiot sekä kaupassa että ravintolassa, joten oli luonnollista tuoda ne myös KOFF Long Drink -valikoimaan, Sinebrychoffin lonkeroiden tuotepäällikkö Juha Saloranta kertoo.

Maaliskuussa lanseerattu KOFF Long Drink Grapefruit on ylittänyt sinebrychoffilaisten jo valmiiksi kovat odotukset ja "se toinen lonkero" on otettu lonkeron ystävien keskuudessa hienosti vastaan.

- Uskalsimme odottaa, että KOFF-brändin alle kehitetty lonkero kiinnostaa, ja lisää uskoa toi kehitysvaiheessa teettämämme makutesti, jossa KOFF Long Drink voitti kilpailijansa. Kevään ja kesän aikana odotuksemme on palkittu ja KOFF Long Drink on onnistunut hurmaamaan lonkeron ystäviä nopeasti, Saloranta sanoo.

KOFF Long Drink Cranberry ja Lime tulevat myyntiin 26.8. alkaen päivittäistavarakauppoihin ja ravintoloihin. Pakkauksina ovat 0,33 litran tölkki ja kuuden tölkin monipakkaus. Lonkerot valmistetaan Sinebrychoffilla Keravalla.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
alkoholi KOFF lonkero ruoka Sinebrychoff tuotteet


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!