Sinebrychoff
18:10 - 12.08.2019 / viihde / Findance
Uudet Battery Refresh -juomat pian kauppoihin, Battery Remix tekee paluun

Battery Energy Drink tuo elo-syyskuun vaihteessa 2019 uusia juomia aktiivisille ihmisille: kolme erilaista piristävää vettä, joilla kaikilla on oma funktionaalinen ominaisuutensa:

Battery Refresh BCAA – sopii ennen treeniä nautittavaksi.
Battery Refresh Isotonic – maistuu harjoituksen aikana.
Battery Refresh Protein – virkistää liikkumisen jälkeen.

Battery Refresh BCAA maistuu vihreältä omenalta ja kurkulta. Pullollisessa on kolme grammaa haaraketjuisia BCAA-aminohappoja.

Battery Refresh Isotonic on sitruunanmakuinen ja on koostumukseltaan isotoninen eli sen sokeri- ja mineraalipitoisuus vastaa elimistön arvoja.

Battery Refresh Protein -pullo sisältää viisi grammaa proteiinia ja makuna on puolukka-omena.

Vain isotonisessa Battery-uutuudessa on sokeria. Kaikki uutuudet sisältävät 19 milligrammaa kofeiinia /100 ml. Kaloripitoisuudet juomissa ovat pieniä.

Battery Refresh -juomat on pakattu 0,4 litran kierrätysmuovipulloon ja ne on valmistettu Sinebrychoffilla Keravalla, missä Battery sai alkunsa 1997.

Battery tuo syksyllä myös Battery Remixin takaisin markkinoille. Raikas mansikan ja limen makuinen Remix palaa kuluttajien toiveesta ja on saatavilla vain syys- ja talvijakson ajan. Pakkauksena 0,33 litran tölkki.

Battery-perheessä ovat myös: Battery Energy Drink, Battery Blueberry, Battery Jungled, Battery No Calorie ja Battery No Calorie Peach+Raspberry.