Isabel Andersson
13:10 - 07.08.2019 / musiikki / Findance
Spotify nyt: Sana ja Emilia Ex julkaisivat yhteisbiisin Pelkkää noppapelii

Räppärinä tunnetuksi tullut Sana on julkaissut Pelkkää noppapelii -nimeä kantavan sinkun, jossa vierailee Emilia Ex.

Oululaisartisti kuvailee kappaletta urbaaniksi rakkauslauluksi ja kertoo, että kyseessä on hänelle uusi aluevaltaus: "Luulen, että fanini yllättyvät, sillä tämän kolme ja puoliminuuttisen aikana ei kuulla sanaakaan räppiä, vaan kyse on puhtaasti lauletusta biisistä."

Aiemmin popduo R.A.E.:ssa vaikuttanut Emilia päätyi kappaleelle varsin luontevasti - hän työstää soolomateriaaliaan samalla studiolla, jolla Sanankin biisit äänitetään.

- Idea kimppabiisistä oli poreillut ilmassa jonkun aikaa. Tää biisi kolahti muhun sitten niin lujaa, että ilmoitin Sanalle laulavani sen kertosäkeet, Emilia Ex nauraa.

- Uudessa kappaleessa pohditaan kysymystä: Millä todennäköisyydellä juuri tämä ihminen ilmestyi mun elämään?, Sana kertoo ja myöntää aiheen olevan omakohtainen.

- Olin juuri eronnut suhteesta, jossa mies käytti paljon päihteitä ja kohteli mua tosi huonosti. Jälleen kerran suhde, joka ei toiminut. Olin ihan vakuuttunut, etten löytäisi ikinä ketään, joka rakastaisi ja arvostaisi mua. Olin käytännössä heittänyt jo hanskat tiskiin ja vannonut olevani sinkku lopun elämääni, Sana muistelee tilannetta. "Sitten törmäsin keikallani mieheen, joka vei kertaheitolla jalat alta. Olin aika skeptinen, mutta tässä sitä yhä ollaan, pari vuotta myöhemmin."

Kappaleessa vieraileva, tekijätiimissäkin puuhaillut helsinkiläisartisti Emilia Ex komppaa: "Pelkkää noppapelii on biisi siihen kohtaan ku kyynikko nostaa kädet ylös ja on sillee et okei sydän, sä voitit."

Kuuntele Pelkkää noppapelii Spotifyssa alla:

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Emilia Ex Sana


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!