Image Source / AOP
04:10 - 29.07.2019 / maailmalta / Markku Leppilampi
Terapeutti lämmitteli naispotilasta kaksi kuukautta ja käytti tilaisuuden hyväkseen - sai hänet harrastamaan seksiä kanssaan

New York Post kertoo [lähde] terapeutin epäillystä rikoksesta Floridassa.

Floridassa toimiva paranormaaleihin ilmiöihin perehtynyt hypnoterapeutti Robert Andrew Nichols, 63, väitetysti harrasti seksiä potilaansa kanssa. Se on laitonta kyseisessä osavaltiossa.

Naispotilas oli ollut terapiassa, kun terapeutti oli yllättäen suudellut häntä. Tämän jälkeen mies oli halunnut naisen kotiin, jossa he harrastivat seksiä.

Mies alkoi kysellä ensin terapiasessioissa intiimejä asioita naisen seksielämästä. Tämä kesti kaksi kuukautta, jonka jälkeen terapeutti suuteli naista. Tämän jälkeen hän ei enää myöskään laskuttanut naista terapiasta.

Nichols ja nainen jatkoivat seksin harrastamista. He harjoittivat myös jonkinlaisia maagisia rituaaleja. Mies väitti sen auttavan terapiassa.

Lopulta heidän suhteensa kariutui, jolloin nainen vaati terapiasta maksamiaan rahoja takaisin. Poliisi pidätti miehen, mutta oikeutta asiasta ei ole vielä käyty. Syyte on kuitenkin jo nostettu.

artikkelin avainsanat:
action / crime rikos