Pixabay
05:10 - 25.07.2019 / maailmalta / Markku Leppilampi
Kaunis opettajatar harrasti seksiä "pakkomielteisen" oppilaansa kanssa - kutsui kaikkea pojan syyksi (kuva)

Metro kertoo [lähde] uudesta opettaja-oppilas-seksisuhteesta maailmalta.

Yhdysvaltalainen opettaja Brittany Zamora joutui tuomioistuimen eteen 13-vuotiaaseen poikaan sekaantumisesta. Opettajan asianajaja väitti, että pojan käytös olisi ollut syynä kaikkeen tapahtuneeseen.

Zamora myönsi syyllisyytensä, mutta kiisti sen asianajajansa välityksellä oikeuden päätöksen jälkeen. Hän sai 20 vuoden tuomion.

- Olen edustanut Brittany Zamoraa melkein 16 kuukauden ajan ja voin kertoa, ettei hän ole hirviö. Brittany ei ole hyväksikäyttäjä, eikä tämä tapaus ole lapsen ja Brittanyn välinen asia, asianajaja Belen Olmedo Guerra painotti.

- Hän oli teini. Eikä hän (Zamora) ole vaaraksi yhteiskunnalle, asianajaja jatkoi.

Asianajajan mukaan Zamora oli pyytänyt rehtoria siirtämään pojan pois hänen luokaltaan, koska hän ei kunnioittanut rajoja ja oli pakkomielteinen Zamoran suhteen. Lisäksi pojalla oli väitetysti monia käyttäytymisongelmia ja hän oli hyvin aggressiivinen.

Poika oli väitetysti tivannut tietoa muun muassa opettajan syntymämerkeistä ja luomista.

Opettajaa vastaan oli kuitenkin varsin selkeitä todisteita, kuten tekstiviestit, jotka olivat erittäin seksuaalisväritteisiä. Hän muun muassa tekstasi, että harrastaisi pojan kanssa seksiä päivät pitkät, jos hän voisi lopettaa työnsä.

artikkelin avainsanat:
rikos