Weekend x Björn Borg
18:10 - 18.07.2019 / viihde / Findance
Björn Borg ja Weekend Festival yhteistyössä - vaatemallisto markkinoille

Ruotsalainen urheilumuodin valmistaja Björn Borg ja Suomen suurimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuva Weekend Festival ovat julkistaneet yhteisen vaatemalliston. Björn Borgin ja Weekendin tuotevalikoimaan kuuluu boxereita ja miehille ja naisille sopivia huppareita ja t-paitoja.

Kyseessä on uniikki mallisto, ja siihen on saatu mukaan sekä trendikyyttä että hassuttelua. Vaatteissa on kuva-aiheena tyyliteltyjä Weekend Festivalin logoja. Yhtenä osana mallistoa ovat WKND x Björn Borg -bokserit, joissa malliston logo esiintyy vyötärönauhalla.

– Olemme erittäin iloisia siihen, että Björn Borg lähti mukaan ehdotukseemme yhteisestä mallistosta. Björn Borg on meille täydellinen yhteistyökumppani, koska sen luonne ja tuotteet edustavat samaa korkeaa laatua ja monipuolista visuaalista tunnelmaa, joka on ominaista myös Weekend Festivalille, toteaa festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Björn Borg on tehnyt aiemminkin yhteistyötä musiikkimaailman kanssa. Muutama kuukausi sitten yhtiö lanseerasi malliston yhdessä ruotsalaisen pophuipun Robynin kanssa.

– Björn Borg tekee erittäin ylpeänä yhteistyötä Weekend Festivalin kanssa. Urheilutapahtumissa olemme jo tuttu brändi, mutta festivaalit on meille uusi mieluinen aluevaltaus. Meitä yhdistää Weekendin kanssa sama kohderyhmä, joka muutoinkin käyttää paljon tuotteitamme. Innolla odotan, kuinka mallisto otetaan vastaan, kertoo Björn Borg Suomen markkinointipäällikkö Julia Väyrynen.

Björn Borgin ja Weekend Festivalin mallistoa on myynnissä festivaalialueen lisäksi 15.-18.7. festivaalin pop up -pisteessä Helsingin Forumissa.

Weekend Festival pidetään Helsingissä 19.-20. heinäkuuta. Sen huippuesiintyjiä ovat mm. viiden vuoden tauon jälkeen paluukeikkansa tekevä Swedish House Mafia sekä Armin Van Buuren, Lil Uzi Vert, Pendulum, Scarlxrd, Zomboy, Afrojack, Headhunterz, Dynoro, Killy, Suicideboys, DVBBS, Robin Schulz ja ikisuosikki Tungevaag & Raaban sekä kotimaisista artisteista Pyhimys, Anna Puu, Cledos, Evelina, Gasellit ja Lukas Leon.