Billebeino x Umbro
14:10 - 11.07.2019 / viihde / Findance
Billebeino ja Umbro yhteistyössä - mallistossa jalkapalloa ja katumuotia

Kotimainen lifestyle-brändi Billebeino sekä urheiluvaatteistaan ja -välineistään tunnettu Umbro julkaisevat tänään torstaina yhteisen malliston.

Kovassa nosteessa oleva Billebeino sekä legendaarinen, uutta nousua tekevä urheiluvaate- ja välinebrändi Umbro, julkaisevat yhteistyössä jalkapalloon sekä katumuotiin keskittyvän malliston. Billebeinon verkkokaupassa myytävä mallisto koostuu college-paidasta, pelipaidasta, tuulipuvusta sekä myöhemmin julkaistavasta Billebeinolle täysin uudesta tuotteesta, jalkapallosta.

Umbron juuret ja sydän ovat nimenomaan jalkapallossa. Humphreysin veljesten vuonna 1924 perustama kansainvälinen kuuluisa tuotemerkki on vaatettanut ja varustanut jalkapallojoukkueita ympäri maailmaa. Nykyään Umbro on tunnettu myös tyylikkäistä lifestyle-mallistoistaan.

- Billebeinon ollessa kiinnostunut yhteisestä mallistosta, oli meidän helppo suostua mukaan. Billebeino on vakiinnuttanut asemansa suurena kotimaisena lifestyle-brändinä, ja Umbro taas on tekemässä uutta nousua globaaleilla katumuodin markkinoilla. Suomessa suunniteltu collabo-mallistomme tavoittaa nyt kotimaan lifestyle-skenen ja tukee kansainvälistä nousua, Umbron Key Account Manager Aaro Eliasson iloitsee.

Billebeino on usein yhdistetty jääkiekkoilijoihin, joten yrityksen omistajat Juhani Putkonen ja Ville Leino ovat innoissaan päästessään syventämään lajikirjoa jalkapallon puolella.

- Kun meille tuli mahdollisuus tehdä yhteinen mallisto legendaarisen jalkapallomerkin kanssa, niin oltiin totta kai innoissamme Villen kanssa. Molemmat muistetaan lapsuuden futispeleistä Umbro. Meillä oli junioreina WP-35:ssä aina Umbron kamat, ja uusia tuuliasuja odotettiin joka vuosi aina yhtä innoissaan, Putkonen fiilistelee lapsuuden pelejä.

Uuden malliston pelipaidasta on saatu jo esimakua Suomen korkeimmalta sarjatasolta. Umbron yhteistyöseura FC Lahti pelasi Umbro X Billebeino X FC Lahti -pelipaidoissa Veikkausliiga-ottelun sunnuntaina 30.6. HIFK:ta vastaan. Myös EPS T-06 -joukkue pelaa parhaillaan Helsinki Cupissa Umbro X Billebeino -pelipaidoilla.

Umbro X Billebeino -mallisto tulee myyntiin Billebeinon verkkokauppaan tänään torstaina 11.7. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä.

artikkelin avainsanat:
Billebeino muoti Umbro vaatteet