Spin Master Entertainment
16:10 - 08.07.2019 / viihde / Findance
Ryhmä Hau Live! -areenashow nähdään Suomessa tammikuussa 2020

Spin Master Entertainmentin tuottama Nickelodeonin hittianimaatiosarja Ryhmä Hau on laajentunut PAW Patrol Live! eli Ryhmä Hau Live! -areenaspektaakkeliksi.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva ”Pelastuspartio vauhdissa” -liveshow valtaa Helsingin Jäähallin lauantaina 11. tammikuuta kahden näytöksen voimin.

Tapahtumien liput tulevat myyntiin perjantaina 12. heinäkuuta Lippupisteessä.

- Ryhmä Hau on yksi rakastetuimmista lastensarjoistamme. Sen formaatti tarjoaa sekä hupia että tärkeitä opetuksia. Pentujen taidot ja kokemukset ovat samaistuttavia lapsille ympäri maailmaa. Tiedämme, että monet sarjaa katsovat lapset ja jopa heidän vanhempansa odottavat innolla näkevänsä pentujen astuvan myös ruudun ulkopuolelle, toteaa Nickelodeonin Pohjoismaiden johtaja Anna Giulianelli.

Jännälahden Pormestari Pujolan ja Usvapohjan Pormestari Hanttisen välinen kilpailu on alkamassa, mutta Pormestari Pujola onkin kateissa. Ryhmä Hau on vauhdissa! Hyödyntäen jokaisen pennun yksilöllisiä erikoistaitoja sekä tiimityön voimaa, Ryhmä Hau’n tehtävänä on pelastaa Pormestari Pujola ja varmistaa kisan voitto.

Uudessa seikkailussaan Ryhmä Hau todistaa sloganinsa mukaisesti, että ”ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä”. Show opettaa kaikille katsojilleen iästä riippumatta tärkeitä asioita esimerkiksi kansalaisvelvollisuuksista ja sosiaalisista taidoista sekä ongelmanratkaisun tärkeydestä, kun Ryhmä Hau suorittaa sankarillisia pelastustehtäviään.

Näyttävien ja innovatiivisten pukujen sekä kulkuneuvojensa ja erikoistarvikkeidensa avustuksella Ryhmä Haun animaatiohahmot herätetään henkiin. Show tulee olemaan teatteriesitys, jossa videonäyttöjen avulla luodaan autenttinen ja tv-sarjasta tuttu Ryhmä Hau -maailma. Esityksiin kuuluu myös interaktiivisia osioita, joissa yleisö pääsee osallistumaan ongelmanratkaisuun yhdessä pentujen ja Pormestari Pujolan kanssa.

Suomeksi puhutun show’n kesto on noin 75 minuuttia sisältäen väliajan.

RYHMÄ HAU LIVE! PELASTUSPARTIO VAUHDISSA
La 11.1.2020 klo 14 ja klo 18 @ Helsingin Jäähalli

LIPUT:
Myyntiin Lippupisteessä pe 12.7.2019 klo 10.00
alk. 25€ / 29€ / 35€ / 45€
Ostorajoitus 8 kpl / asiakas
Ikärajaton (0-1-vuotiaat sylilapset veloituksetta.)

artikkelin avainsanat:
animaatio Paw Patrol Ryhmä Hau