Alamy / AOP
05:10 - 27.06.2019 / viihde / Markku Leppilampi
Vaimo harrasti seksiä 18 miehen kanssa aviomiehen katsellessa vierestä - "Paras asia"

The Sun kertoo [lähde] vähintäänkin oudosta tapauksesta Australiassa. Louise-niminen nainen kertoi Sex Files -podcastissa äärimmäisestä seksikokemuksestaan.

Louise kertoi katolisen kasvatuksensa estäneen häntä tutkimasta seksuaalisuuttaan. Naimisiin mentyään hän kuitenkin alkoi fantasioida seksistä muiden miesten kanssa.

- Mieheni oli ensimmäinen henkilö, jonka kanssa harrastin seksiä. Se ei tarkoittanut, ettenkö silti fantasioinut seksistä tuntemattomien kanssa, nainen tunnusti.

Hänen aviomiehensä oli pitkiä aikoja poissa kotona ja hän halusi kokea seikkailun sekä tuntea itsensä halutuksi. Paikallisesta seksiliikkeestä hänelle oli ehdotettu parinvaihtoa. Hän ilmoitti miehellensä osallistuvansa sellaiseen.

Louise alkoi muutaman vuoden kuluttua miettiä, millaista olisi harrastaa seksiä usean miehen kanssa. Yllättäen hänen miehensä tuki kaikkia naisen fantasioita.

Hän aloitti kokeilun kymmenen miehen kanssa. Hän sanoi kokemuksen tuntuneen mahtavalta.

- Kyllä, seksi oli hyvää, mutta kun tietää näiden miesten olevan paikalla takiani, se on todella voimaannuttavaa, nainen julisti.

Nainen ei ollut vieläkään kokenut tarpeeksi, vaan halusi seksiä 18 miehen kanssa. Hänen miehensä myös osallistui katsojana ja jopa jakoi kondomeja.

- Mieheni rakastaa katsoa kasvojeni ilmeitä. Hän on kuin lapsi karkkikaupassa, Louise paljasti.

Naisen mukaan aviomiehen mukana olo kiihotti häntä ja tuotti hänelle voimaantumisen ja saavutuksen tunteen. Hänen mielestään kokemus oli paras asia, joka oli tapahtunut heidän avioliitolleen.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut seksi