EA Sports
18:10 - 24.06.2019 / pelit / Findance
Auston Matthews tähdittää EA Sports NHL 20 -pelin kantta

Patrik Lainetta ennen ykkösvuorolla varattu ja sittemmin kolmesti NHL:n tähdistöottelussa esiintynyt Toronto Maple Leafsin keskushyökkääjä Auston Matthews on NHL 20 -pelin kansikuvaurheilija.

- Lapsena ihailin aina pelaajia, jotka olivat päässeet NHL-pelin kanteen. Tämä on äärimmäinen kunnianosoitus, ja olen ylpeä saadessani edustaa seuraani tällä tavalla. Olen persoonana todella kilpailuhenkinen, enkä malta odottaa, että pääsen pukukoppiin pelaamaan uutta peliä joukkuekavereideni kanssa, Matthews kertoo.

NHL 20:n Real Player Motion (RPM) -teknologia yhä kehittää tapoja, joilla pelaajat pääsevät esittelemään huippuunsa hiottuja taitojaan. Tämän vuoden pelissä esitellään Signature Shots -laukaukset, jotka jäljittelevät NHL-tähtien tunnistettavimpia laukaustekniikoita, muun muassa PK Subbanin lämärivirittelyn, Auston Matthewsin puolittaisen toe-drag-rannelaukauksen ja Alex Ovechkinin puhtaan suoraan syötöstä -vedon.

Sadat uudet laukausanimaatiot mahdollistavat entistä vaarallisemman hyökkäyspelaamisen, ja RPM-teknologian tehostamat uudistukset syöttelyyn ja kiekon haltuun ottamiseen tekevät pelistä aiempaa nopeampaa ja virtaavampaa, mikä herättää eloon aidon NHL-vauhdin ennenäkemättömällä tavalla. Uusi maalivahtien tekoäly sisältää täyden analyysin hyökkäyksien uhkasta, minkä avulla maalivahdit lukevat jokaisen hyökkäysalueen kuvion kehityksen ja vaarallisuuden sekä pystyvät reagoimaan niihin.

NHL 20:ssa uutta on lisäksi Eliminator, eli täysin uusi battle royalen inspiroima tapa pelata ONES- ja THREES -pelitiloissa. ONES Eliminator asettaa toisiaan vastaan 81 pelaajaa survival-henkiseen lohkoon, ja voittaja vie kaiken. Pelaajat voivat myös tiimiytyä kavereidensa kanssa pelatakseen THREES Eliminatoria, jossa vastus kovenee kierros kierrokselta.

Pelisarjaan lisää raikkautta tuo uudistettu lähetysformaatti, johon on lisätty pelitapahtumien kulkua purkavaa asiantuntijakommentointia ja selostusta. Myös tulostauluja, siirtymiä ja liikemallinnuksia on paranneltu, jotta pelaaja pääsee keskiöön otteluiden suurimmilla hetkillä. Uusi Play Of The Game herättää hienoimpia suorituksia eloon highlight-videoilla, joista pääsee ihastelemaan sekä omia että vastustajan tähtihetkiä.

NHL 20 on saatavilla Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 13. syyskuuta 2019.

Katso NHL 20 Cover Reveal Trailer ft. Auston Matthews alla:

artikkelin avainsanat:
Auston Matthews EA Sports NHL