Pixar Animation Studios
08:10 - 20.06.2019 / elokuvat / Findance
Toy Story 4 -suomiversion äänet julki ja suomeksi dubattu traileri - myös Anna Puu mukana

Disney-Pixarin Toy Story 4 -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 6. syyskuuta.

Aikaisemmista elokuvista tutut äänet tekevät paluun: hyväsydämiselle seriffille Woodylle antaa jälleen äänensä Antti Pääkkönen ja Santeri Kinnunen on Woodyn uskollinen ystävä avaruusranger Buzz Lightyear.

Elokuvan uusia hahmoja ovat askarteluprojektina alkunsa saanut Kahveli, jota esittää Joonas Nordman, karnevaalipalkintokaksikko Pupu ja Tipu, joille antavat äänensä YLEX:n komediakaksikko Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio sekä pieni mutta pippurinen konstaapeli Kikka Hymynen, jota esittää Anna Puu. Elokuvassa tekee paluun myös kahdesta ensimmäisestä Toy Story -elokuvasta tuttu hahmo, posliininukke Bo Peep jolle antaa tällä kertaa äänensä Sanna Majuri.

Woody on aina ollut varma paikastaan maailmassa ja siitä, että hänen tärkein tehtävänsä on pitää huolta lapsestaan, oli sitten kyseessä Andy tai Bonnie. Joten kun Bonnien itse askartelema uusi rakas leluhahmo Kahveli julistautuu lelun sijaan “roskaksi”, Woody päättää näyttää Kahvelille, miksi sen olisi syytä arvostaa asemaansa lapsen leluna.

Bonnien ja tämän perheen viedessä koko lelujengin mukanaan autolomalle Woody eksyy odottamattomalle sivupolulle, jonka varrelle osuu iloinen jälleennäkeminen hänen vanhan ystävänsä Bo Peepin kanssa. Vaikka hauraasta posliinisesta ulkokuoresta voisi toisin päätellä, yksinäiset vuodet tien päällä ovat tuoneet tämän luonteeseen reilusti rosoa ja kipakkaa seikkailuhenkeä. Kun Woody ja Bo sitten huomaavat, että niiden leluelämät ovat aivan eri maailmoista, he joutuvat samaan hengenvetoon toteamaan myös, että se taitaa sillä hetkellä olla heidän huolistaan pienin.

Katso suomeksi dubattu traileri alla:

artikkelin avainsanat:
animaatio comedy Toy Story Toy Story 4