Pixabay
03:10 - 19.06.2019 / maailmalta / Markku Leppilampi
Mies sai houkuteltua reppureissaavan naisen raiskattavaksi - virhe pelasti naisen

Mirror kertoo [lähde] kamalasta tapauksesta Australiassa.

Belgialainen 26-vuotias Davine Arckens oli reppureissaamassa Australiassa. Jossain vaiheessa hän kysyi Gumtree-palvelun kautta lyhytaikaista työtä.

Hän sai vastauksen 54-vuotiaalta sikatilalliselta Gene Bristowilta. Hän tarjosi työtä maatilalta, johon nainen suostui.

Bristow otti naisen kyytiin bussiasemalta, jonka jälkeen he ajoivat kaksi tuntia sikatilalle. Tämän jälkeen mies alkoi käyttäytyä oudosti.

Bristow sai taivuteltua naisen makaamaan. Hän väitti näin tarkistavansa, onko tällä huumeneulojen jälkiä, sillä hänellä oli väitetysti ollut aiemmin addikti työntekijänä. Pian tämän jälkeen tilallinen veti aseen esiin ja raiskasi naisen.

Koettelemus ei ollut vielä tässä vaiheessa ohi, sillä raiskaaja kahlitsi Arckensin kädet ja jalat, hyväksikäytti ja vaati tätä olemaan jatkuvasti alasti. Sikatilallinen vei naisen puhelimen ja uhkasi tappaa hänet, jos tämä yrittäisi pakoa.

Bristow ei kuitenkaan muistanut ottaa uhrin reppua, jossa oli kannettava tietokone. Nainen onnistui pääsemään kahleista irti ja otti tämän jälkeen yhteyden kannettavallaan internetiin.

Facebookin kautta hän lähetti viestejä perheelleen, ystävilleen ja poliiseille - anellen apua. Nainen kuvaili poliisille, missä oli tavannut raiskaajan ja minkälaista autoa hän ajoi. Hän kertoi myös joutuneensa käyttämään menomatkalla sikatilalle kahta lauttaa.

Arckens laittoi avunpyyntöjensä jälkeen kahleet takaisin paikalleen, jotta Bristow ei epäilisi mitään. Seuraavana päivänä poliisi vyöryi paikalle ja raiskaaja vapautti Arckensin.

Bristow todettiin syylliseksi muun muassa kidnappaukseen ja raiskaukseen.

artikkelin avainsanat:
rikos