Universal Music
09:10 - 07.06.2019 / musiikki / Findance
Teflon Brothers julkaisi Fingerpori-elokuvan tunnusbiisin Juhannussimaa - mukana Kalevauva.fi
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Teflon Brothers on julkaissut uuden singlen Juhannussimaa, jossa on mukana Kalevauva.fi-yhtye.

Single kuullaan lokakuussa 2019 julkaistavan Fingerpori-elokuvan tunnusbiisinä. Elokuva on saanut inspiraationsa Pertti Jarlan samannimisestä sarjakuvasta.

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama moderni trubaduuriyhtye, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta: keskustelupalstoilta ja nettikommenteista.

Teflon Brotherseilla oli jo pitkään ollut mielessä, että Kalevauva.fi:n kanssa olisi hienoa tehdä biisi. "Tavallaan lainattaisiin se heidän konsepti tehdä jostain olemassa olevasta materiaalista kappale. Koimme, että olisi hauska haaste laittaa lyriikat erilaiseen kontekstiin", kommentoi yhtye yhteistyötä.

- Kun kuulimme, että Fingerporista on tulossa elokuva, niin asiat yhdistyivät meidän päässä ja alettiin yhdessä käydä läpi Fingerpori-strippejä ja kaivettiin sieltä klassikkoläpät ja aseteltiin ne biisin muotoon. Säveltäjä Samuli Sirviö on tuttu jo pitkältä ajalta ja sattumalta Kalevauvojen koulukaveri, joten oli luonnollista lähteä tekemään biisiä hänen johdolla. Lopputuloksena on rillumareita, Aviciita ja Steve'n’ Seagulssia yhdistelevä hybridihitti, jatkaa Teflon Brothers.

- Fingerpori + Teflon Brothers + Kalevauva.fi oli jo paperilla niin loistava idea, että olimme heti messissä. Ehdottomasti paras sarjakuvaan perustuva biisi, missä olemme olleet mukana, kertoo Kalevauva.fi.

Kuuntele Juhannussimaa Spotifyssa alla: